Nieuws:

Kennismakingsset De Kijkdoos-Mini
Maak kennis met De Kijkdoos en Mini Informatie. Of met Junior Informatie en Informatie.
Lovende recensies voor BBF
Op een leuke manier wereldberoemde verhalen lezen in de klas? Met BBF. Lovende onderwijsrecensies voor de serie Best Books Forever.

Uitgelicht informatief lezen:

Science in Actie
Habitats om de hoek
De serie Habitats om de hoek geeft kinderen een kijkje in het bos, de tuin en de vijver. Ze ontdekken hoe dieren en planten elkaar en hun...
Uitdagend werk in de techniek
In deze serie kom je van alles te weten over uitdagende beroepen in de techniek. Van uitvinder tot het jagen op asteroïden!
DC-Kennismakingssets
Maak kennis met de boeken van het Documentatiecentrum.
Het is lente! (Vertel Maar)
Track & trace in het dierenrijk
Track en trace ken je waarschijnlijk wel van de postbode. Via het internet kun je je postpakket heel precies volgen. Bij onderzoek naar dieren en...

Uitgelicht AVI-lezen:

2040 - Een verhaal over oorlog en verzet
Lotte ontmoet in 2040 de wereld van de Tweede Wereldoorlog. Een boek dat tot nadenken stemt. - Job Cohen
Boemerang! (ML) - De groep van Joep
De groep van Joep: - Brand in de bieb - De man zonder gezicht
Boekenpakket Voorleesdagen
4 heerlijke boeken om voor te lezen. Voor elke groep wat wils!
Feestaanbieding De drie ???

Wie zijn wij?

Corona voor informatief lezen en Maretak voor fictieboeken. Er gaat een wereld voor ze open!
Corona en Maretak zijn de imprints (“merken”) van Ars Scribendi Uitgeverij. Onder deze merken publiceren wij onze (informatieve) jeugdboeken en prentenboeken voor verschillende leeftijden en avi-niveaus.

Verschillende onderwerpen bij uitgeverij van jeugdboeken
Ars Scribendi Uitgeverij is een uitgeverij van jeugdboeken die over verschillende onderwerpen kunnen gaan. Wilt u graag jeugdboeken die gaan over geschiedenis? Of liever techniek & wetenschap of mens & maatschappij? Een avi-boek, prentenboek of lekker leesboek? Wat u ook zoekt, over vrijwel elk (educatief) onderwerp vindt u in onze uitgeverij van jeugdboeken het juiste boek.

Categorieën
Alle boeken die wij leveren zijn gecategoriseerd in series in verschillende leeftijdscategorieën. Als u een bepaalde leeftijdscategorie selecteert, krijgt u een overzicht te zien van alle series binnen deze categorie. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk een keuze maken. Kies bijvoorbeeld een hele serie nieuwe boeken voor de schoolbieb. Of zoek binnen onze reeksen naar fictieboeken en prentenboeken.

Online bestellen
Alle informatieve jeugdboeken kunt u direct online bestellen. U kunt natuurlijk ook naar een van onze vele verkooppunten verspreid over het land komen, waar specialisten u graag adviseren over onze uitgaven. Corona is nu ook actief op het gebied van social media. Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws op het gebied van informatieve jeugdboeken, volgt u ons via Twitter of via Facebook.
 

 

Nieuwsbrief


meer >
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv