Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Aan het einde van de wereld

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

Ondanks het feit dat er zo’n 7 biljoen mensen op de aarde wonen, zijn er nog altijd plekjes die onbewoond en moeilijk bereikbaar zijn.

De serie Aan het einde van de wereld neemt kinderen mee naar de mooiste, best bewaarde plekken van de aarde.
Wat groeit er, welke dieren leven er, welke gevaren zijn er, en wat maakt de gebieden zo moeilijk bereikbaar?

Prachtige foto’s laten zien hoe mooi onze wereld is.

titelprijsbestel
BLEM01 - Aan het einde van de wereld Serie 4-delig
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
De serie Aan het einde van de wereld laat je kennis maken met de meest afgelegen gebieden op aarde.
€ 50.40
BLEM136 - Diep in de jungle
9789462020665
Wat groeit er in de jungle, welke dieren leven er, welke gevaren zijn er, en wat maakt de gebieden zo moeilijk bereikbaar? Prachtige foto’s laten zien hoe mooi onze wereld is.
€ 14.00
BLEM137 - De ijzige toendra
9789462020696
Wat groeit er op de toendra, welke dieren leven er, welke gevaren zijn er, en wat maakt de gebieden zo moeilijk bereikbaar? Prachtige foto’s laten zien hoe mooi onze wereld is.
€ 14.00
BLEM138 - Op de bodem van de oceaan
9789462020689
Wat groeit er op de bodem van de oceaan, welke dieren leven er, welke gevaren zijn er, en wat maakt de gebieden zo moeilijk bereikbaar? Prachtige foto’s laten zien hoe mooi onze wereld is. 
€ 14.00
BLEM139 - Op de top van de berg
9789462020672
Wat groeit er op de top van een berg, welke dieren leven er, welke gevaren zijn er, en wat maakt de gebieden zo moeilijk bereikbaar? Prachtige foto’s laten zien hoe mooi onze wereld is. 
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv