Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Aardrijkskunde met plezier

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.
Allerlei aardrijkskundige begrippen op eenvoudige wijze verklaard voor jonge kinderen, aan de hand van vele voorbeelden en zelf uit te voeren proefjes en werkstukken.
titelprijsbestel
AMP201 - Kaarten en plattegronden
9789054955764
In Kaarten en plattegronden wordt aan de hand van allerlei projecten, modellen en leuke proefjes en onderzoekjes de wereld van de kaarten en plattegronden verkend. De jonge aardrijkskundige maakt bijvoorbeeld een doolhofspel, leert hoe je bergen in kaart brengt en bouwt een schaalmodel van straten. Dank zij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren.
Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv