Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Actie en reactie

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap, Aarde & heelal, Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.
In de serie Actie en reactie zullen kinderen zien hoeveel dingen op de wereld in verband staan met elkaar en hoe bepaalde acties een regelrechte ramp tot gevolg kunnen hebben! In felgekleurde, schematisch geïllustreerde spreads zien kinderen hoe de ene gebeurtenis effect heeft op de volgende. Op die manier leren kinderen onder andere over de voedselketen in het regenwoud, over de gevolgen van een zonsverduistering of waardoor je kunt flauwvallen. Korte teksten maken duidelijk wat er gebeurt, maar de illustraties laten hetzelfde verhaal zien! Daardoor is deze serie uitermate geschikt voor beelddenkers of zwakkere lezers.

Op speelse wijze laat deze serie kinderen nadenken over oorzaak en gevolg én ze leren ook nog heel veel over zichzelf en de wereld om hen heen.
titelprijsbestel
CNSAER0A0 - Actie en reactie (3d.)
7436956513517
Deze 3-delige serie bevat alle titels uit Actie en reactie,
€ 40.50
CNBAER001 - Actie en reactie in het menselijk lichaam
9789463414371
Wat gebeurt er in je lichaam als je een been of een arm breekt, als je heel erg schrikt of als je ergens allergisch voor bent? Je lichaam reageert op allerlei manieren - en niet altijd op een prettige manier!

De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet. Van pech tot echte rampen: ontdek hoe het werkt in je lichaam.
€ 15.00
CNBAER002 - Actie en reactie in het heelal
9789463414388
Wat gebeurt er in. de ruimte als er een ster explodeert, als er iets mis gaat tijdens een ruimtewandeling of als er een meteoor op de aarde afkomt? Gebeurtenissen in de ruimte kunnen rampzalige gevolgen hebben voor dieren en planten - en voor de aarde zelf!

De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet. Van pech tot echte rampen: otndek hoe het werkt in de ruimte.
€ 15.00
CNBAER003 - Actie en reactie in het regenwoud
9789463414395
Wat gebeurt er in het regenwoud als het er te warm wordtof als mensen stuwdammen bouwen of te veel bomen kappen? Gebeurtenissen in het regenwoud kunnen dramatische gevolgen hebben voor de dieren en planten die er leven - en zelfs voor de aarde!

De serie Actie en reactie beschrijft het verband tussen acties en reacties en legt uit wat er gebeurt als dat niet gaat zoals het moet.
Van pech tot echte rampen: ontdek hoe het werkt in het regenwoud.
€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv