Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Alles over de Olympische Winterspelen

Deze serie behoort tot het interessegebied: Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 8 t/m 10 jaar.
In Alles over de Olympische Winterspelen lees je alles over het grootste wintersportevenement ter wereld. Weet jij welk land het vaakst olympisch goud won op de Winterspelen? Of hoeveel kilometer per uur je met een bobslee haalt? Maak kennis met de sporters op sneeuw en ijs, ontdek hoe spectaculair een wintersport kan zijn... en nog veel meer.

Alles over de Olympische Winterspelen

In Alles over de Olympische Winterspelen lezen leerlingen alles over het grootste wintersportevenement ter wereld. Weten ze welk land het vaakst olympisch goud won op de Winterspelen? Of hoeveel kilometer per uur je met een bobslee haalt? Ze maken kennis met de sporters op sneeuw en ijs, ontdekken hoe spectaculair een wintersport kan zijn... en nog veel meer.

Voor wie is Alles over de Olympische Winterspelen geschikt?
Dit leesboek is geschikt voor leerlingen van 8-10 jaar om zelf te lezen. De sportieve onderwerpen stimuleren het lezen voor leerlingen die zich minder aangetrokken voelen tot boeken. Met de verhalen in kaders en foto’s over sporters komt de tekst tot leven, zeker wanneer de Olympische Winterspelen georganiseerd worden.

Informatief lezen en woordenschatverrijking
De leerlingen zullen door de aansprekende onderwerpen geboeid raken en meer over een onderwerp willen weten. Gaandeweg breidt hun woordenschat zich uit. Veel woordenschat wordt immers door lezen verworven!
Juist bij taalzwakke leerlingen vergroot u de woordenschat door ze veel informatieve teksten, zoals Corona-boeken, te laten lezen.

titelprijsbestel
OLY301 - De Olympische Winterspelen
9789461750730
€ 11.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv