Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Amerikaanse Sportevenementen

Deze serie behoort tot het interessegebied: Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
Deze drie titels binnen de reeks Ken je Sport geven een boeiend kijkje in de wereld van de grootste Amerikaanse sportevenementen. Lees alles over de geschiedenis, hoogtepunten en legendes en sterren van de Super Bowl, World Series en de NBA.
titelprijsbestel
AMS300 - Amerikaanse Sportevenementen (s3d.)
Serie 3 delen. bevat de titels: De NBA, Super Bowl en World Series.
€ 24.30
KJS335 - De NBA
9789055667994

De NBA is de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld. De serie Ken je sport belicht op fascinerende wijze de meest bekende en geliefde sporten. Elke titel informeert met een schat aan feiten nader over de sport, legt de spelregels uit en beschrijft gedetailleerd hoe de competities verlopen. Met behulp van tabellen, kaarten en kaders kunnen lezers de geschiedenis van elk kampioenschap volgen en meer te weten komen over de legendarische sterren. Met daarnaast nog eens aansprekende actiefoto's, boeiende diagrammen, hoogtepunten en een quiz biedt iedere titel uit deze serie een afgerond informatiepakket.

€ 9.00
KJS338 - World Series
9789055668021
De World Series is de finale van de Major League Baseball (MLB). De MLB is de hoogste honkbalcompetitie van Noord-Amerika (baseball = honkbal). De MLB omvat twee competities: de American League en de National League. De kampioenen van de twee leagues ontmoeten elkaar in de World Series. Ze spelen dan een best-of-seven. Dit betekent dat het team dat het eerst vier wedstrijden wint algemeen kampioen is.
€ 9.00
KJS339 - Super Bowl
9789055668038
De Super Bowl is de kampioenswedstrijd van de National Football League (NFL). Deze finale gaat tussen het beste team van de American Football Conference (AFC) en het beste team van de National Football Conference (NFC). Op Super Bowl Sunday is het stadion waar de finale wordt gehouden afgeladen met duizenden toeschouwers. Meer dan honderd miljoen mensen volgen het op televisie.
€ 9.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv