Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Bezoek aan het verleden

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 8 t/m 12 jaar.

Sommige plaatsen zijn van zo groot belang dat ze zijn aangewezen als Werelderfgoed. Zij stellen ons in staat de wereldgeschiedenis te ontrafelen door de plaatsen waar de geschiedenis werd gemaakt. In deze serie richten we onze blik op enkele van deze erfgoedplaatsen, uit verschillende tijdperken, van verschillende volken, van verschillende plaatsen en verschillende historische gebeurtenissen, om te ontdekken wat we aan de hand van de overgebleven bewijzen kunnen leren van het verleden.

titelprijsbestel
BHV400 - Bezoek aan het verleden (serie 3d.)
€ 37.80
BHV410 - De Azteken
9789055663019
Laat je meevoeren naar de wereld van de Azteken! Maak de hoofdtooi van Moctezuma na, maak zelf Azteekse chocomel, speel een spelletje patolli, maak zelf een ratel en een echt Azteken-boek.
€ 14.00
BHV411 - De Oude Egyptenaren
9789055663026
Laat je meevoeren naar het rijk van de oude Egyptenaren!
Maak zelf een Egyptische halsketting, daag een vriend uit voor een spelletje senet, maak zelf papyruspapier, leer in hirogliefen schrijven, meet de tijd met een waterklok en schilder een levensgrote farao.
In elk boek van deze serie vind je interessante informatie en grappige dingen die je zelf kunt maken of doen om de geschiedenis tot leven te wekken.
€ 14.00
BHV413 - De Vikingen
9789055663040
Laat je meevoeren naar de wereld van de Vikingen!
Draag een jarlhelm, schrijf je naam in runen, verf materiaal zoals de Vikingen dat 1000 jaar geleden deden, drink Vikingappelsap, speel het bordspel hneftafl en maak zelf een geluksbrenger.
In elk boek van deze serie vind je interessante informatie en grappige dingen die je zelf kunt maken of doen om de geschiedenis tot leven te wekken.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv