Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dat verzin je niet!

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij, Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.
De serie Dat verzin je niet! probeert de geheimen te ontraadselen achter een paar van de verbazingwekkendste verhalen in de geschiedenis: van verdwenen oude steden en spookschepen tot ongelooflijke wetenschappelijke verschijnselen.
titelprijsbestel
DVN500 - Dat verzin je niet! (serie 3d.)
€ 35.10
DVN501 - Complot!
9789461752260
Een kleine groep mensen gelooft in complottheorieën. Dat zijn verhalen over geheime plannen voor misdaden, en over grote leugens. Lees over de waanzinnige beweringen dat seriemoordenaar Jack the Ripper een Engelse prins was, dat de Japanners Pearl Harbor aanvielen in opdracht van de Amerikaanse president Roosevelt, en dat de maanlanding nep was!
€ 13.00
DVN502 - Spookschepen
9789461752277
Hoe kan iets reusachtigs ineens verdwijnen? Je zult versteld staan hoe vaak grote schepen verdwijnen zonder een spoor achter te laten. Lees over beroemde verdwijningen op zee, waaronder die van De Vliegende Hollander, de USS Cyclops en de schepen in de Californische Coloradowoestijn.
€ 13.00
DVN503 - Wetenschap van de toekomst?
9789461752284
Wetenschap is vaak de sleutel tot het ontrafelen van mysteries, maar sommige mysteries geven hun geheimen nog niet prijs. Ontdek hoe ver de wetenschap is in het ontraadselen van de geheimen van het eeuwig leven, tijdreizen en onzichtbaarheid.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv