Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

De trek van bijzondere dieren

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal, Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 8 t/m 10 jaar.
In deze prachtige, geïllustreerde, serie reis je mee met de monarchvlinder, grijze walvis en keizerspinguïn. Ieder jaar maken deze dieren een bijzondere trektocht.
titelprijsbestel
CNBTRE001 - De reis van de monarchvlinders
9789463415200
Miljoenen monarchvlinders vliegen elk jaar in de herfst vanuit Noord-Amerika naar de bergen in het zuiden van Mexico. Als de winter voorbij is, maken ze dezelfde tocht weer terug. Onderweg leggen de vrouwtjes hun eitjes.

In dit boek reis je met de vlinders mee. Je ziet de rupsen uit de eitjes komen en in kleurige vlinders veranderen – klaar voor een nieuwe trektocht.
€ 15.00
CNBTRE002 - De reis van grijze walvissen
9789463415217
Grijze walvissen zwemmen elk jaar meer dan 8000 kilometer van Alaska naar het zuiden, naar Mexico. Ze volgen de Amerikaanse westkust. Het is een van de langste tochten die zeezoogdieren maken.

In dit boek ga je mee op avontuur met een vrouwtjeswalvis en… haar jong. De babywalvis wordt geboren in warm water. In de lente reist hij samen met zijn moeder terug naar de Noordelijke IJszee.
€ 15.00
CNBTRE003 - De reis van keizerspinguïns
9789463415224
Keizerspinguïns broeden in Antarctica op een vlakte van sneeuw en ijs. Daarvoor maken ze elk jaar een tocht naar het binnenland, ver van het visrijke water.

In dit boek ga je op avontuur met de pinguïns. In de vrieskou houden de mannetjes het ei onder hun veren warm. Nadat het jong geboren is, komt het vrouwtje terug van zee om voor hem te zorgen.
€ 15.00
CNSTRE0A0 - De trek van bijzondere dieren (serie 3 dl.)
7436956520515
Deze 3-delige serie 'De trek van bijzondere dieren' bevat de titels: De reis van de monarchvlinders, De reis van grijze walvissen en De reis van de keizerspinguïn.
€ 40.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv