Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dieren met superkrachten

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

Welk kind wil nou geen superheld zijn? De serie Dieren met superkrachten laat zien dat superhelden niet alleen in stripboeken en films voorkomen.

Wat denk je bijvoorbeeld van de pad-hagedis die bloed uit zijn ogen kan spuiten? Of van de vlieg die kan proeven met zijn poten?

Kinderen zullen zich verwonderen over de superkrachten die in de natuur te vinden zijn! 

titelprijsbestel
BNSLEM0B0 - Dieren met superkrachten (3d)
De serie Dieren met superkrachten laat zien dat superhelden niet alleen in stripboeken en films voorkomen. 

Je leest erover in de volgende drie delen:
- Speurneuzen en fijnproevers
- Goed gebekt
- Overlevingskunstenaars
€ 37.80
BLEM133 - Speurneuzen en fijnproevers
9789462020214

Superhelden communiceren op een speciale manier. Ook dieren gebruiken vaak allerlei trucs om met elkaar te communiceren.
Het boek Speurneuzen en fijnproevers vertelt over dieren die net als superhelden kunnen ruiken, horen, zien, proeven en voelen! 

€ 14.00
BLEM134 - Goed gebekt
9789462020221
Dieren gebruiken vaak allerlei trucs om met elkaar te communiceren. In dit boek kunnen kinderen ontdekken welke dieren op een verrassende manier signalen versturen en ontvangen. 
€ 14.00
BLEM135 - Overlevingskunstenaars
9789462020535
In dit boek lees je over dieren die op verbazingwekkende manier weten te overleven! Van afschrikwekkende afleidingsmanoeuvres tot onwaarschijnlijke survivaltechnieken. In Overlevingskunstenaars ontmoet je diverse dierenhelden!
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv