Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dierenpoep! / Dierenplas!

Een lekker vieze serie, waar je nog heel veel van kunt leren ook!

Kinderen worden uitgedaagd om een echte ‘poep-detective’ te worden. Terwijl ze lachen om de vele grappige illustraties en humoristische teksten, leren ze over poepende kwallen, poep die je rijk kan maken, poep-gooiende gorilla’s, als poep gecamoufleerde rupsen en nog veel meer.

titelprijsbestel
CNBDST002 - Dierenplas! Weet jij welk beest het was?
9789463415323
Hoeveel liter plaspast er in de blaas van een olifant? Waarom plassen ratten op hun eten? En zijn er ook dieren die nooit hoeven te plassen?

In dit boek ontdek je van alles over dierenplas. Van supersnelle muizenplas tot kreeftenplasjes van verliefde vrouwtjes.
€ 15.00
CNBDST001 - Dierenpoep! Welk beest is hier geweest?
9789463413152
Laten kwallen ook drollen vallen? Waarom banjert een neushoorn graag door uitwerpselen? Hoe kun je met de mest van een jak een huis verwarmen? In dit boek ontdek je alles over dierenpoep. Van poep-vermommingen tot versteende poep!
€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv