Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Digitale planeet

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
In deze reeks maak je kennis met de digitale wereld. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. 
En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!

Digitale planeet

In deze reeks maak je kennis met de digitale wereld. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. 
Lees en leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
titelprijsbestel
MED408 - Zo werkt mijn computer
9789463410564
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale Planeet. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!


€ 12.00
MED409 - Veilig online
9789463410557
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale planeet. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
€ 12.00
MED410 - Programmeren
9789463410571
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale planeet. Lees over computerprogramma's. Wifi, hardware, software en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv