Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Digitale planeet (MED)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
In deze serie maak je kennis met de digitale wereld. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. 

Deze serie maakt deel uit van de reeks Mijn Eerste Docu-boek en biedt meer dan 250 boeken voor informatief lezen. De series zijn voor startende lezers de beste basis voor het maken van leeskilometers, woordenschatontwikkeling, informatieverwerking en voor het houden van de eerste boekpresentaties bij de onderwerpen van Wereld Oriëntatie.

 

De boeken zijn populair door hun heldere kijk op de onderwerpen en het toegankelijke taalgebruik. De boeken zijn geschikt om zélf te lezen in groep 4 en 5, en voor betere lezers in groep 3. 

Kenmerken Mijn Eerste Docu-boek:

  • Meer dan 250 boeken over uiteenlopende onderwerpen
  • Voor lezers in groep 4 en 5 (in Vlaanderen: 2e en 3e leerjaar)
  • Uitermate geschikt voor zwakkere lezers
  • Minder bekende woorden zijn vetgedrukt en worden achterin het boek uitgelegd.

Digitale planeet (MED)

In deze reeks maak je kennis met de digitale wereld. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. 
Lees en leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
titelprijsbestel
MED55 - Digitale planeet (serie 3 delen)
Deze serie bestaat uit 3 delen:
* Zo werkt mijn computer
* Veilig online
* Programmeren
€ 32.40
MED408 - Zo werkt mijn computer
9789463410564
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale Planeet. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware, software en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!


€ 12.00
MED409 - Veilig online
9789463410557
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale planeet. Lees over computerprogramma's, Wifi, hardware en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
€ 12.00
MED410 - Programmeren
9789463410571
Je maakt kennis met de digitale wereld in de serie Digitale planeet. Lees over computerprogramma's. Wifi, hardware, software en programmeren. En leer meer over de online wereld die je elke dag gebruikt!
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv