Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Een beter milieu

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
In deze reeks komen milieuzaken aan de orde waar we allemaal mee te maken hebben. In elk deel wordt uitgebreid ingegaan op de manier waarop we het milieu kunnen sparen.
titelprijsbestel
EBM300A - Een beter milieu (serie 3d.)
€ 32.40
EBM302 - Luchtvervuiling
9789055661725
De lucht in de atmosfeer van de aarde is van vitaal belang voor levende wezens; mensen zijn deze schone, frisse lucht echter aan het vervuilen. Luchtvervuiling brengt schade toe aan planten, dieren en mensen. Zelfs het klimaat op aarde verandert erdoor.
Al eeuwenlang brengen mensen kleine hoeveelheden vervuilende stoffen in de lucht maar tegenwoordig zijn de hoeveelheden vele malen groter. Welke verandering in het leven van mensen heeft deze toename teweeggebracht? Waarom ontstaat er smog in onze steden, en valt er zure regen op onze bossen? Wat heeft luchtvervuiling met de opwarming van de aarde te maken?
€ 12.00
EBM303 - Energie besparen
9789055661732
Energie is de kracht die dingen laat werken. We krijgen energie van voedsel, energie van de zon, energie van brandstoffen zoals steenkool en olie en zelfs van de wind.
Er dreigt echter een wereldwijde energiecrisis. Sommige brandstoffen raken op en kunnen niet vervangen worden. We brengen ook de aarde en atmosfeer eromheen schade toe. Wetenschappers denken dat het verbranden van te veel brandstoffen de aarde opwarmt en het klimaat over de hele wereld verandert.
Dit boek verklaart alle verschillende soorten energie, hoe ze ontstaan en hoe wij ze verstandiger kunnen gebruiken. Ontdek wat je kunt doen om te helpen: leer vandaag meer over energie en begin JOUW milieu te verbeteren.
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv