Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Gedenkwaardige gebeurtenissen

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
Soms wordt geschiedenis geschreven over een lange tijdsperiode; soms gebeurt dit al in één enkele dag. In deze reeks wordt aandacht besteed aan dergelijke memorabele dagen in de vorige eeuw, toen zich binnen 24 uur grote en verschrikkelijke gebeurtenissen voordeden die nog tientallen jaren nadien van invloed zouden zijn op de wereldgeschiedenis.
titelprijsbestel
GB400 - Gedenkwaardige gebeurtenissen (serie 2d.)
€ 25.20
GB403 - Het Tiananmenplein
9789055661695
Het Tiananmenplein: In China gingen in 1989 duizenden studenten de straat op om te demonstreren voor veranderingen in de strenge manier waarop hun land werd bestuurd. Hun protesten waren vreedzaam, en kregen de steun van veel gewone burgers. De studentenprotesten concentreerden zich voornamelijk op het Tiananmenplein in de hoofdstad Beijing. Hier dansten en zongen jongeren en lazen hardop gedichten voor. Maar op de vroege ochtend van 4 juni stuurde de Chinese regering het leger op hen af. Een bloedbad was het gevolg. Hoe was het zover gekomen? Wat waren de gevolgen van het bloedig neerslaan van de protesten? Hoe reageerde de rest van de wereld erop? Hoe is China nadien verder gegaan?
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv