Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Geheime leven van mijn..., Het

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

Weten kinderen wat hun huisdier allemaal uitspookt als ze even niet kijken? In Het geheime leven van… vertellen verschillende huisdieren wat ze denken en het liefste doen.

Lees het verhaal van Woppie, de wilde hamster. Of Bobby de hond, die net zo goed kan ruiken als een wolf. Ontmoet Simba, de kleine tijger (vermomd als pluizige kat) en wilde Floor, het avontuurlijke konijn.

De verhalende, aansprekende teksten en paginagrote foto’s zorgen ervoor dat kinderen deze serie met veel plezier zullen lezen!

Geheime leven van mijn..., Het

Kinderen vinden het niet alleen heel erg leuk om over (hun) huisdieren te lezen; deze boeken zijn ook goed te gebruiken voor kerndoel 40De leerlingen leren in de eigen omgeving veel voorkomende planten en dieren onderscheiden en benoemen en leren hoe ze functioneren in hun leefomgeving. 

Met behulp van deze boeken leren kinderen wat (huis)dieren nodig hebben om (gezond) te leven.

Vanzelfsprekend is deze serie ook zeer geschikt als bronmateriaal bij spreekbeurten en werkstukken!
titelprijsbestel
CNSGHM0A0 - Het Geheime leven van mijn... (serie 4 delen)
7436956470490
Deze serie bevat 4 titels uit Het geheime leven van mijn...: Hamster, Hond, Kat en Konijn
€ 50.40
CNBGHM001 - Hamster
9789463413251
Ben jij benieuwd wat je hamster allemaal doet als er niemand thuis is?

In dit boek maak je kennis met Woppie. Hij vertelt je over zijn dag. Lees wat hij allemaal meemaakt en hoe hij écht is. Maar… niet verder vertellen, hè?
€ 14.00
CNBGHM002 - Hond
9789463413268
Ben jij benieuwd wat je hond allemaal doet als er niemand thuis is?

In dit boek maak je kennis met Bobby. Hij vertelt je over zijn dag. Lees wat hij allemaal meemaakt en hoe hij écht is. Maar… niet verder vertellen, hè?
€ 14.00
CNBGHM003 - Kat
9789463413275
Ben jij benieuwd wat je kat allemaal doet als er niemand thuis is?

In dit boek maak je kennis met Simba. Ze vertelt je over haar dag. Lees wat ze allemaal meemaakt en hoe ze écht is. Maar… niet verder vertellen, hè?
€ 14.00
CNBGHM004 - Konijn
9789463413282
Ben jij benieuwd wat je konijn allemaal doet als er niemand thuis is?

In dit boek maak je kennis met Floor. Ze vertelt je over haar dag. Lees wat ze allemaal meemaakt en hoe ze écht is. Maar… niet verder vertellen, hè?
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv