Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Hoe werkt het?

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 10 jaar.

Hoe werkt het? is een techniekserie die het ontwerp, de werking en de natuurkunde achter het gebruik van transportmiddelen onderzoekt. In deze leesserie voor nieuwsgierige lezers vanaf 9 jaar komen onder meer auto’s, helikopters en hogesnelheidstreinen aan bod.
Detailtekeningen brengen elk onderwerp tot leven, dwarsdoorsneden tonen de binnenkant en de werking van machines, grote foto’s brengen elk boek tot leven en samenvattingen en woordenlijsten maken elk boek compleet.

Voor het eerst een leesserie die kinderen overtuigend kan uitleggen hoe onze comfortabele vervoermiddelen eigenlijk werken en wat daarvoor nodig is!

#auto is uitverkocht

titelprijsbestel
HWH406 - Hoe werkt een powerboat?
9789461753311
Heb je altijd al willen weten hoe een powerboat precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je leert hoe boten drijven, hoe de motor werkt enzovoort. Maar je leest ook hoe boten worden gebouwd en hoe treinen er in de toekomsst zullen uitzien.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv