Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Ken je sport 1

Deze serie behoort tot het interessegebied: Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

De serie Ken je sport belicht de populairste wereldsporten. Fraaie actiefoto's en duidelijke tekeningen en schema's helpen de spelregels, technieken en basis van onze favoriete sporten uit te leggen.

Ken je sport 1


Audio voor het programma Kurzweil
Lexima heeft in samenwerking met Corona bij deze informatieve boekenseries zgn. KES-bestanden ontwikkeld. Na aanschaf van deze bestanden kunnen dyslectische en andere zwakke lezers de boeken via de computer ook beluisteren tijdens het lezen. Dit gebeurt in het programma Kurzweil
  • Bij Lexima zijn verkrijgbaar: licenties voor het programma Kurzweil en KES-bestanden per Corona-leesserie.
  • Bij Ars Scribendi Uitgeverij zijn verkrijgbaar: KES-bestanden per Corona-leesserie en de complete boekenseries inclusief KES-bestanden.
    De KES-bestanden zijn niet per boek, maar alleen per serie verkrijgbaar.
    Het kan voorkomen dat een bepaald deel van een Corona-serie uitverkocht raakt. Dat boek is dan uiteraard niet meer bestelbaar, maar het KES-bestand van dit boek blijft wel deel uitmaken van de KES-bestanden bij de betreffende serie.
titelprijsbestel
KJS311 - Rugby
9789055664085
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, rugby is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van het rugby, schitterende actiefoto's, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
KJS315 - Tennis
9789055664108
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, tennis is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van het tennis, schitterende actiefoto's, spelvarianten, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
KJS319 - Trampolinespringen
9789055664511
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, trampolinespringen is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van het trampolinespringen, schitterende actiefoto's, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
KJS324 - Basketbal
9789055666294
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, basketbal is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van het basketbal, schitterende actiefoto's, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
KJS326 - Atletiek
9789055666300
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, atletiek is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van de atletiek, schitterende actiefoto's, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
KJS332 - Worstelen
9789055667307
Of je het nu zelf beoefent of er alleen maar naar kijkt, worstelen is een opwindende en dramatische sport. Ontdek alles wat je erover dient te weten, van training tot wedstrijden. Schitterende stap-voor-stapfoto's helpen je je techniek te vervolmaken, terwijl profielen en cijfers je meer vertellen over de wereldtoppers.
Het boek bevat de geschiedenis van het worstelen, schitterende actiefoto's, gedetailleerde tips om je vaardigheden te verbeteren en fit te blijven, internationale evenementen en de grote sporthelden.
€ 9.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv