Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Kijk op kunst

Deze serie behoort tot het interessegebied: Kunst & cultuur, Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
In deze serie maken jonge lezers kennis met het werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl of techniek. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, mozaïek, schilderij of ander kunstwerk kunt maken.

Bestel snel! Op = op
titelprijsbestel
KIJK202 - Dieren
9789054954781

In Dieren maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien wordt aangereikt om zelf een Picasso-object, een oerwoudcollage in de stijl van Henri Rousseau of een beeldje van klei naar het Uiltje van Henry Moore te maken.
Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl, techniek of medium. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, collage, mozaek of ander kunstwerk kunt maken.

€ 13.00
KIJK203 - Sport en vrije tijd
9789054954996
In Sport en vrije tijd maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien wordt aangereikt om zelf een surrealistische voetballer naar voorbeeld van Dalí, een ballerina naar voorbeeld van Degas of een mobile in de stijl van Seurat te maken.
Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl, techniek of medium. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, collage, mozaïek of ander kunstwerk kunt maken.
€ 13.00
KIJK205 - Mensen
9789054956303
In Mensen maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars, met hun werkwijze en met het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien worden ideeën aangereikt om bijvoorbeeld een zelfportret te maken in de stijl van Van Gogh, een karikatuur in de stijl van Monet of een beeldje van een kop in de stijl van Picasso.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv