Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Kinderen in oorlogen

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
Je kunt een kind wel uit de oorlog halen, maar hoe haal je de oorlog uit een kind? Twee boeken die aanschouwelijk maken wat oorlogsleed betekent voor het leven van kinderen.
In Kinderen van de Holocaust vertellen kinderen die de opkomst en de praktijk van het nazisme hebben meegemaakt over hun belevenissen. Het boek is geïllustreerd met indrukwekkende archiefbeelden.
Opgroeien in oorlog is samengesteld door fotojournalist Jenny Matthews. Zij vertelt onder meer over de cameraprojecten waarmee ze kinderen helpt om hun oorlogservaringen te verwerken.

Recensies
Kinderen van de Holocaust (door NBD Biblion)
Opgroeien in oorlog (door NBD Biblion)
titelprijsbestel
OOR601 - Opgroeien in oorlog
9789461752215
Reis met fotojournalist Jenny Matthews naar de belangrijkste conflictgebieden van de wereld. Kijk door haar lens om te zien welke invloed oorlog heeft op kinderen en hun families. 
Dit boek is het persoonlijke verhaal van Jenny Matthews over haar reizen en de volwassenen en kinderen die ze heeft ontmoet. Ze werkt sinds 1982 als fotograaf. Ze is voor meerdere hulporganisaties op vele plekken in de wereld geweest.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv