Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Krijgsmacht in actie

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap, Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

In deze serie komen diverse onderdelen van de krijgsmacht aan de orde. De verschillende titels bevatten behalve veel feiten en foto's ook uitgebreide technische specificaties.

titelprijsbestel
KIA600 - Krijgsmacht in actie (serie 9d.)
€ 97.20
KIA601 - Tanks
9789054958192
Tanks zijn de meest krachtige voertuigen over land. Gewapend met kanonnen, machinegeweren en andere wapens kunnen tanks een overweldigende vuurkracht leveren. De tank combineert aanvalskracht en snelheid met een beschermende laag pantserplaten. Het is daarom behalve een aanvals- ook een verdedigingswapen.
In dit boek alles over tanks, van de eerste bewapende voertuigen uit de Eerste Wereldoorlog, tot de geavanceerde hightech machines van nu.
€ 12.00
KIA602 - Oorlogsschepen
9789054958208
Moderne oorlogsschepen van de Amerikaanse marine patrouilleren in de internationale wateren, klaar om bedreigingen te beantwoorden. Gewapend met kanonnen, torpedos en geleide raketten kunnen ze in een ogenblik doelen aanvallen op honderden kilometers afstand. De meeste moderne kruisers en torpedojagers van de Amerikaanse marine zijn uitgerust met hightech verdedigingssystemen die elk vijandelijk projectiel neer kunnen halen voordat het zijn doel kan bereiken.
In dit boek worden vele krachtige oorlogsschepen besproken en bekeken.
€ 12.00
KIA603 - Vliegdekschepen
9789054958215
Vliegdekschepen zijn drijvende luchthavens, paraat om militaire steun te leveren waar dat vereist is. Omdat ze uitgerust zijn met de meest vooruitstrevende vliegtuigen ter wereld, kunnen ze ogenblikkelijk operationeel zijn. Moderne vliegdekschepen zijn uitgerust met kernreactoren en kunnen jarenlang varen zonder brandstof te hoeven tanken. In dit boek een uitgebreide blik op vliegdekschepen en hun uitrusting, van het allereerste Amerikaanse exemplaar uit 1922 tot de hedendaagse geavanceerde schepen.
€ 12.00
KIA604 - Gevechtsondersteuning
9789054958222
Voor een militaire operatie komt meer kijken dan alleen manschappen en wapens. Het is van cruciaal belang dat een strijdmacht voorzien wordt van de benodigdheden om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Zowel mensen als materialen verschaffen de ondersteuning die soldaten, matrozen en piloten nodig hebben om gevechten te kunnen winnen. In dit boek van alles over de gevechtsondersteuning, van tankvliegtuigen die vliegtuigen tijdens de vlucht bijtanken, tot pantservoertuigen die soldaten afleveren aan de frontlinie.
€ 12.00
KIA605 - Jagers
9789054958239
Moderne gevechtsvliegtuigen of jagers hebben een kruissnelheid van meer dan tweemaal het geluid. Hun computeruitrusting kan op zeer grote afstand vijandelijke vliegtuigen waarnemen en identificeren. Ze zijn uitgerust met raketten die een voorwerp kunnen opsporen, kunnen blijven volgen en buiten gevecht stellen. In dit boek meer over deze verbazingwekkende luchtvaartuigen en hun bijzondere missies.
€ 12.00
KIA606 - Onderzeeboten
9789054958246
Onderzeeboten houden zich diep onder het oppervlak van zeen en oceanen schuil, klaar om ogenblikkelijk operationeel te worden. Aangedreven door kernmotoren, kunnen ze jarenlang varen zonder bijtanken. Onderzeeboten zijn, bewapend met raketten en torpedos, het beste verdedigingswapen van een marine. In dit boek een overzicht van deze onderwaterwapens, van de dodelijke Duits U-boten uit de Eerste Wereldoorlog tot de moderne hightech hunter-killers.
€ 12.00
KIA607 - Helikopters
9789054958253
Helikopters zijn de werkpaarden van de moderne strijdkrachten. Uitgerust met machinegeweren en projectielen zijn ze perfect geschikt voor het aanvallen van vijandelijke gronddoelen. Omdat ze kunnen opstijgen en landen op relatief klein gebied, zijn helikopters bij uitstek geschikt voor het vervoer van troepen naar de frontlinie. En ze zijn ook zeer bruikbaar voor de evacuatie van gewonde soldaten of het redden van neergestorte piloten achter de vijandelijke linie. In dit boek meer over de moderne helikopters, die tot de machtigste en meest geavanceerde hightech toestellen ter wereld behoren.
€ 12.00
KIA608 - Raketten
9789054958260
Raketten zijn de ultieme aanvalswapens van deze tijd. Uitgerust met hightech doelgerichte systemen, kan een moderne raket duizenden kilometers afleggen en nog steeds zijn doel op centimeters nauwkeurig raken. Bewapend met krachtige kernkoppen zijn raketten het sterkste aanvalswapen. In dit boek meer over deze supersonische wapens en over hoe ze hun doel zoeken.
€ 12.00
KIA609 - Bommenwerpers
9789054958277
Bommenwerpers vervoeren heel wat vuurkracht. Deze vliegtuigen leveren hun bommen en raketten met behulp van hightech apparatuur die feilloos het doel zoekt. Ze kunnen vijandelijke vliegtuigen, schepen en andere doelen van grote afstand met precisie raken. In dit boek meer over deze technologische wonderen die altijd klaar zijn om ogenblikkelijk te kunnen aanvallen.
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv