Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Mijn pony en ik

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

In deze serie komt in de verschillende delen van alles aan bod over het berijden en verzorgen van een pony of paard.

titelprijsbestel
MPI200 - Mijn pony en ik (serie 4d.)
€ 46.80
MPI201 - Leren rijden
9789054957607
Leren rijden is een inleiding tot de boeiende wereld van ponys en ponyrijden, met veel informatie, duidelijke foto's en mooie illustraties.
Heb je altijd al willen weten hoe je moet lichtrijden, wat je pony denkt of waarom je pony niet doet wat jij wilt? Leren rijden geeft antwoord op al je vragen over ponyrijden en helpt je plezier te hebben met je pony en een veilige en bekwame ruiter te worden.
€ 13.00
MPI202 - Wedstrijden
9789054957614
Wedstrijden is een levendig geschreven, informatief boek over het meedoen aan allerlei ruiterwedstrijden, met duidelijke foto's en mooie illustraties.
Leer hoe je de juiste wedstrijd voor jezelf uitzoekt, hoe je de manen en staart van je pony vlecht en hoe je op een lopende pony springt. Wedstrijden kan al je vragen over het meedoen aan wedstrijden beantwoorden, en zal jou en je pony helpen om te genieten van de tijd die jullie samen doorbrengen.
€ 13.00
MPI203 - Zorgen voor mijn paard
9789054957638
Lees waar je op moeten letten als je een pony of paard koopt, leer hoe je je pony of paard moet optuigen en ontdek hoe je kunt zien of je pony of paard ziek is. Dit boek geeft antwoord op al je vragen over wat je moet doen om je pony gelukkig te houden, en helpt jou en je pony of paard om te genieten van de tijd die jullie samen doorbrengen.
€ 13.00
MPI204 - De wereld van het paard
9789054957621
Kom alles te weten over de verschillende paardenrassen op de wereld, ontdek hoe paarden in het verleden werden gebruikt en lees hoe je met paarden zou kunnen gaan werken. Verder volop boeiende informatie over beroemde en in verhalen voorkomende paarden in het heden en in het verleden.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv