Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Mythen & Legenden

Deze serie behoort tot het interessegebied: Kunst & cultuur
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
In de reeks Mythen & Legenden ontdekken we de mythen en legenden van vreemde, oude volkeren. In prachtig geïllustreerde verhalen ontmoeten we goden, helden, vliegende mensen en nog veel meer, en ontdekken we hoe de mensen in lang vervlogen tijden dachten over de dingen van het leven.
titelprijsbestel
MEL401 - Afrikaanse Mythen & Legenden
9789054951780
Een rijkdom aan mythen en legenden van het eeuwenoude continent Afrika. In deze fascinerende verzameling traditionele verhalen afkomstig uit heel Afrika maak je kennis met almachtige goden, leeuwmensen en geheimzinnige bosgeesten. De mythen en legenden zijn uitgekozen en met veel kennis van zaken naverteld door Philip Ardagh. Met de schitterende illustraties wordt de rijke en diverse mythologie van Afrika tot leven gebracht. Tevens wordt uitgelegd hoe deze verhalen tot op de dag van vandaag overgeleverd worden.
€ 14.00
MEL404 - Noord-Amerikaanse Mythen & Legenden
9789054951773
Een rijkdom aan mythen en legenden van drie verschillende Noord-Amerikaanse bevolkingsgroepen - de Indianen, de Europeese kolonisten en de Afro-Amerikanen. In deze verzameling Noord-Amerikaanse mythen en legenden, met veel kennis van zaken naverteld door Philip Ardagh, maak je kennis met allerlei goden en helden uit de rijke en diverse mythologie van Noord-Amerika. Tegelijkertijd worden de verschillende volkeren en stammen die deze verhalen tot leven brachten beschreven.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv