Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Onder de zeespiegel

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

In deze serie kom je talloze spectaculaire feiten over oceanen te weten en de dieren die hierin leven. Fantastische foto's nemen je mee naar de mysterieuze onderwaterwereld en tekeningen laten je alles in detail zien.
Waar wacht je nog op? Duik erin!

titelprijsbestel
ODZ300 - Onder de zeespiegel (serie 4d.)
€ 46.80
ODZ301 - Heremietkreeften en andere kustdieren
9789055667093
In Heremietkreeften en andere kustdieren kom je onder andere te weten hoe rotspoelen worden gevormd, waar heremietkreeften leven en waarom zeesterren soms een nieuwe arm krijgen.

'In het ondiepe water langs de kust leven dieren zoals haaien en robben. Heremietkreeften en zeesterren leven op de zeebodem. Langs sommige kusten groeien ook dichte wouden van kelp, een groen zeewier, waarin zich vissen en andere dieren schuilhouden.'
€ 13.00
ODZ302 - Potvissen en andere diepzeedieren
9789055667109
In Potvissen en andere diepzeedieren kom je onder andere te weten hoe diep een oceaan is, hoe lang een potvis zijn adem in kan houden en welke vis een lichtje gebruikt om prooien te lokken.

'Mensen spetteren en zwemmen aan de oppervlakte van de oceaan, maar het water reikt tot een diepte van wel duizenden meters. In deze donkere diepte bevinden zich enorme onderwaterbergen en reusachtige dalen.'
€ 13.00
ODZ303 - Anemoonvissen en andere koraalrifdieren
9789055667086
In Anemoonvissen en andere koraalrifdieren kom je onder andere te weten waar we koraalriffen kunnen vinden, waarom anemoonvissen slim zijn en hoe koraalduivels hun prooi vangen.

'Koraalriffen zien eruit als prachtige onderwatertuinen. Er leven vele kleurrijke dieren, waaronder vissen, zeeanemonen, zeesterren en zelfs zeeslangen.'
€ 13.00
ODZ304 - Orka's en andere dieren uit koude oceanen
9789055667116
In Orka's en andere dieren uit koude oceanen kom je onder andere te weten waarom de diepe oceaan zo koud is, hoe bultruggen met elkaar communiceren en welke vis er zo snel als een renpaard rent.

'De oceanen zijn reusachtig! Ze bedekken bijna tweederde van het aardoppervlak. De oceanen zijn ook diep. Op sommige plekken hebben ze een diepte van zo'n 11.000 meter.'
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv