Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Onze planeet

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis, Techniek & wetenschap, Aarde & heelal, Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

In deze serie duiken kinderen heel, heel diep de geschiedenis in. Van het begin - het ontstaan van het heelal en de Aarde – , via het ontstaan van dieren en mensen, naar nu.

Ze lezen over de oerknal, het ontstaan van het eerste leven, de opkomst en het uitsterven van de dinosaurussen, de evolutie van de mens en over hoe de mens zijn stempel heeft gedrukt op onze planeet.

Deze serie vol interessante feiten, bijzondere 3D-afbeeldingen en fraaie foto’s geeft een heel volledig beeld van de geschiedenis én de mogelijke toekomst van de aarde.

titelprijsbestel
CNSOPL0A0 - Onze planeet (serie 5d.)
Serie 5 delen: De Big Bang en daarna, Het ontstaan van leven, Het tijdperk van de dinosaurussen, Evolutie van de mens en De mens en onze planeet.
€ 72.00
CNBOPL001 - De Big Bang en daarna
9789463412117
Ooit was er helemaal niets. Toen was er ineens de big bang, de oerknal. In dit boek lees je over de oerknal en wat er daarna gebeurde. Zoals het ontstaan van ons zonnestelsel en de planeet aarde. Het ging er heftig aan toe!
€ 16.00
CNBOPL002 - Het ontstaan van leven
9789463412124
Nog voordat er mensen waren, waren er dinosaurussen. Maar wat was er vóórdat de dino’s kwamen? In dit boek duik je in de prehistorie en lees je over de cellen waar alles mee begon. Van de eerste tekenen van leven tot aan de roofdieren en hun prooien.
€ 16.00
CNBOPL003 - Het tijdperk van de dinosaurussen
9789463412131
Reis 250 miljoen jaar terug in de tijd, naar het tijdperk van de reptielen. In dit boek lees je over een paar van die prehistorische roofdieren, de overlevenden van de massale sterfte. Zoals de grootste levende wezens die ooit op de aarde rondliepen: de dinosaurussen
€ 16.00
CNBOPL004 - Evolutie van de mens
9789463412148
In dit boek ga je op zoek naar de eerste voetstappen van de mens. Je maakt kennis met je oudste familieleden, van de eerste primaten tot aan mensapen die rechtop liepen.
€ 16.00
CNBOPL005 - De mens en onze planeet
9789463412155
Ga op een tijdreis en ontmoet de gevaarlijkste aardbewoner: de mens. In dit boek lees je wat mensen allemaal bedachten om het leven op aarde makkelijker te maken. Je ontdekt welke schadelijke gevolgen deze uitvindingen en ontwikkelingen hebben voor onze planeet en wat er gedaan wordt om de aarde te beschermen.
€ 16.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv