Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Op ontdekking met Ben en Polo

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
De reeks Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met enkele boeiende gebieden. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
titelprijsbestel
CNSBEP0B0 - Op ontdekking met Ben en Polo 6d. Serie
7436956489409
Deze serie bevat de titels: 
- De mooiste koraalriffen
- De mooiste kusten
- De mooiste regenwouden
- De mooiste woestijnen
- De mooiste bergen
- De mooiste rivieren
€ 75.60
BLEM109 - De mooiste koraalriffen
9789462021532
In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over koraalriffen. Je leest over algen, poliepen, vissen, slakken, haaien, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

Wat is een atol?
Hoe komt de papegaaivis aan zijn naam?
Hoe beschermt een koraalduivel zich?
€ 14.00
BLEM110 - De mooiste kusten
9789462021549
In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over kusten. Je leest over stranden, kliffen, grotten, dieren, planten, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

Wat is een zee-anemoon?
Waar zijn de hoogste kliffen ter wereld?
Waarom spoelt zee-wier niet weg?
€ 14.00
CNBBEP001 - De mooiste regenwouden
9789463412223
De serie Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met boeiende gebieden op aarde. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over regenwouden. Je leest over nevelwouden, een bladerdak, natuurreservaten, kameleons, jaguars en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
Waar is het grootste regenwoud? Waarom heeft een pijlgifkikker felle kleuren? Wat is een plankwortel? In dit boek vind je het antwoord.
€ 14.00
CNBBEP002 - De mooiste woestijnen
9789463412230

De serie Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met boeiende gebieden op aarde. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over woestijnen. Je leest over zandstormen, duinen, zoutvlaktes, kamelen, nomaden en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
Hoe ontstaat een zandzee? Wat is de grootste woestijn van de wereld? Wat is een baobab? In dit boek vind je het antwoord.

€ 14.00
CNBBEP003 - De mooiste bergen
9789463412247

De serie Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met boeiende gebieden op aarde. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over bergen. Je leest over schuivende aardplaten, lawines, gletsjers, sneeuwstormen, berggeiten en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
Wat is de boomgrens in de bergen? Waar vind je de hoogste bergen van de wereld? Wat zijn korstmossen? In dit boek vind je het antwoord.

€ 14.00
CNBBEP004 - De mooiste rivieren
9789463412254

De serie Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met boeiende gebieden op aarde. In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over rivieren. Je leest over gletsjers, smeltwater, meanders, watervallen, krokodillen en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
Wat is een delta? Hoe heet de hoogste waterval van de wereld? Wat eten piranha's? In dit boek vind je het antwoord.

€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv