Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Op reis

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij, Natuur & milieu, Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
Deze serie neemt je mee op reis door het menselijk lichaam en naar een ruimtestation. Met mooie foto’s, duidelijke illustaties en leuke weetjes.
titelprijsbestel
BLEM111 - Op reis door het menselijk lichaam
9789462021105
Dit boek neemt je mee op reis door het menselijk lichaam. Stap in de magischemini-raket en bezoek alle belangrijke organen, botten, bloedvaten en spieren!Met mooie foto’s, duidelijke illustaties en leuke weetjes.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv