Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Op reis door ...

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.
Elke titel in de reeks Op reis door ... bevat een duidelijke kaart waarop te zien is waar ter wereld het betreffende land of gebied zich bevindt, en essentile statistieken met betrekking tot bijvoorbeeld de bevolking, het klimaat, de taal, hoofdstad en belangrijke geografische kenmerken.
In elk deel worden activiteiten aangeboden waarbij behalve aardrijkskunde ook andere lesgebieden als taalvaardigheden en geschiedenis aan bod komen.
Citaten uit dagboeken, ansichtkaarten en e-mails die geschreven zijn vanuit het perspectief van een kind maken de tekst extra levendig.

Op reis door ...


Info+-kopieerbundel
Bij de serie Op reis door ... is een Info+-kopieerbundel verkrijgbaar.
Deze bundel bevat bij elk boek uit de serie twee A4-werkbladen met opdrachten op het gebied van:
* woordenschatopbouw (waaronder speelse opdrachten zoals puzzels);
* studievaardigheden (o.a. oefeningen in het gericht zoeken op internet en in het voorbereiden van een presentatie over het boek).
Van alle werkbladen is ook een één-op-één antwoordenblad opgenomen waarmee de leerlingen hun eigen werk kunnen nakijken.
titelprijsbestel
OPD300 - Op reis door ... (serie 8d.)
€ 72.00
OPD301 - Caribisch gebied
9789055663439
Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te leven in het Caribisch gebied? Nu, kom dan maar snel aan boord want we gaan op een opwindende tour. We reizen door dit schitterende gebied met de vele eilanden, en komen van alles te weten over de steden, landschappen, de bewoners en hun manier van leven. Per watervliegtuig reizen we van het ene naar het andere eiland, we zwemmen tussen de prachtige vissen bij de koraalriffen en komen ook te weten wie de echte piraten van het Caribisch gebied waren.
In dit boek komen de eilanden van dit exotische gebied tot leven!
€ 10.00
OPD302 - China
9789055663446
Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om in China te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door China gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Loop over de Chinese Muur, doe Tai Chi in het park, en ontdek de indrukwekkende Himalaya. In dit boek komt dit interessante land tot leven!
€ 10.00
OPD303 - Australië
9789055663453

Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om in Australië te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door Australië gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Ga scubaduiken bij het Groot Barrièrerif, maak een rondrit door Sydney en zie Uluru bij zonsondergang. In dit boek komt dit interessante land tot leven.

€ 10.00
OPD305 - Rusland
9789055663477
Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om in Rusland te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door Rusland gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Bezoek het historische Rode Plein, trek over de ijskoude toendra en maak een tocht naar het blauwe oog van Siberi het Baikalmeer. Op reis door Rusland brengt dit interessante land tot leven!
€ 10.00
OPD306 - Brazilië
9789055663484

Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om in Brazilië te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door Brazilië gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Beklim de Suikerbroodberg, vaar over de machtige Amazone en dans door de straten tijdens het carnaval in Rio de Janeiro. Op reis door Brazilië brengt dit interessante land tot leven.

€ 10.00
OPD307 - Egypte
9789055663491
Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om in Egypte te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door Egypte gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Vaar over de Nijl, kijk rond op een van de bazaars van Caro en bezoek de grote piramides van Gizeh Op reis door Egypte brengt dit interessante land tot leven.
€ 10.00
OPD308 - Britse Eilanden
9789055663507
Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om op de Britse Eilanden te wonen? Nou, stap maar snel in want de rondreis door de Britse Eilanden gaat beginnen! Maak een tocht door dit verbazingwekkende land en lees over de steden, de mensen en hun manier van leven. Onderzoek middeleeuwse kastelen, lees over het Buskruitverraad en geniet van fish and chips op een winderig strand. Op reis door De Britse Eilanden brengt deze interessante eilanden tot leven!
€ 10.00
OPD300KB - Op reis door ... Info+
Kopieerbundel met verwerkings- en antwoordbladen voor woordenschatopbouw.
€ 12.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv