Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Op wereldreis met Ben en Polo

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij, Geschiedenis, Kunst & cultuur, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

Reis mee met ontdekkingsreiziger Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo. Samen verkennen ze 's werelds meest fascinerende landen! Elk boek uit deze serie gaat in op één land en bevat hoofdstukken over onder andere de geschiedenis, de steden, de inwoners en het eten.

Ben vertelt over zijn reizen door middel van blogposts. Door deze aansprekende manier van vertellen, de vele grote kleurenfoto’s en de interessante weetjes krijgen kinderen vanzelf het gevoel dat ze mee op ontdekkingstocht worden genomen!

Elk boek sluit af met een lijstje feiten en een quiz.
Een aantrekkelijke manier om meer te leren over verschillende landen!

Op wereldreis met Ben en Polo

Met deze serie werk je aan kerndoel 47: De leerlingen leren de ruimtelijke inrichting van de eigen omgeving te vergelijken met die in omgevingen elders, in binnen- en buitenland, vanuit de perspectieven landschap, wonen, werken, bestuur, verkeer, recreatie, welvaart, cultuur en levensbeschouwing. In ieder geval wordt daarbij aandacht besteed aan twee lidstaten van de Europese Unie en twee landen die in 2004 lid werden, de Verenigde Staten en een land in Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Vanzelfsprekend zijn de boeken prima te gebruiken tijdens een landenproject, vakantieproject of als aanvullend lesmateriaal bij een methodeles over een bepaald land.

titelprijsbestel
BLEM100 - Op wereldreis met Ben en Polo Serie 3-delig
Reis mee met de ontdekkingsreiziger Ben en zijn nieuwsgierige hond Polo. Samen verkennen ze 's werelds meest fascinerende landen! Elk boek gaat in op één land en bevat hoofdstukken over onder andere de geschiedenis, de steden, de inwonders en het eten. 
€ 37.80
BLEM115 - Canada
9789462021068

Wat is de hoofdstad van Canada?
Wie was Leif Ericsson?
Hoe houden de Inuit hun voeten warm?

In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over Canada. Over de geschiedenis van het land, de steden, de mensen, het eten, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

€ 14.00
BLEM117 - Rusland
9789462021334

Wie woont er in het Kremlin?
Wat betekent Privet?
Wat is de Dag van de Kennis?

In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over Rusland. Over de geschiedenis van het land, de steden, de mensen, het eten en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

€ 14.00
BLEM124 - Brazilië
9789462021143

Hoe heet de hoofdstad van Brazilië?

Wat is de populairste sport in Brazilië?

Welke taal spreken de Brazilianen?

In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over Brazilië. Over de geschiedenis van het land, de steden, de mensen, het eten en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv