Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Origami

Deze serie behoort tot het interessegebied: Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 6 t/m 9 jaar.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Probeer dan de origamifiguren uit deze serie.

Voorbeeldbladzijden uit Origami - Beetje moeilijker:  titelprijsbestel
OG200 - Origami (serie 4d.)
€ 36.00
OG202 - Niet zo gemakkelijk
9789055667130
Niet zo gemakkelijk is het tweede deel in de reeks Origami.

In vier stap-voor-stap titels leren kinderen om steeds moeilijkere figuren te vouwen. In dit deel vouwen we onder meer een onderzetter, een hoppende kikker, een windmolentje en de traditionele papieren kraanvogel.
€ 10.00
OG203 - Beetje moeilijker
9789055667147
Beetje moeilijker is het derde deel in de reeks Origami.

In vier stap-voor-stap titels leren kinderen om steeds moeilijkere figuren te vouwen. In dit deel vouwen we onder meer een tulp met steel, een verzameldoosje om leuke hebbedingetjes in op te bergen, een pingun en een goudvis.
€ 10.00
OG204 - Best wel moeilijk
9789055667154
Best wel moeilijk is het vierde deel in de reeks Origami.

In vier stap-voor-stap titels leren kinderen om steeds moeilijkere figuren te vouwen. In het laatste deel uit deze reeks vouwen we onder meer een speedboot, een hangoorkonijn, een vogel met een grote kuif en een trotse kater.
€ 10.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv