Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Overleven in de natuur

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
De serie Overleven in de natuur gaat per titel in op dieren met een gedeelde eigenschap en hoe ze die inzetten om te overleven. De dieren die aan bod komen zijn zeer divers en gebruiken hun talent allemaal anders.

In Dieren die jagen zien we bijvoorbeeld een tijger, maar ook een reuzenkwal. Beide dieren jagen op een andere manier, maar doen dit allebei om zelf in leven te blijven.

In Dieren die klimmen komen onder andere een koala, een berggeit en een boomkikker aan bod.

Het onderwerp in Dieren die zich verstoppen is camouflage. De kameleon kent iedereen als meesterverstopper. Maar ook de strepen van een tijger en de witte vacht van een ijsbeer dienen als schutkleur.
titelprijsbestel
BLEM125 - Dieren die klimmen
9789462021686
De reeks Overleven in de natuur laat je kennismaken met enkele boeiende dieren. In dit boek lees je over dieren die heel goed kunnen klimmen. Zoals eekhoorns, sneeuwgeiten, panters en slinger-apen. Zij hebben speciale eigenschappen zodat ze in hun omgeving kunnen overleven.
€ 14.00
BLEM126 - Dieren die jagen
9789462021693
De reeks Overleven in de natuur laat je kennismaken met enkele boeiende dieren. In dit boek lees je over dieren die jagen. Zoals leeuwen, haaien, krokodillen en spinnen. Zij hebben speciale eigenschappen zodat ze in hun omgeving kunnen overleven.
€ 14.00
BLEM127 - Dieren die zich verstoppen
9789462021709
De reeks Overleven in de natuur laat je kennismaken met enkele boeiende dieren. In dit boek lees je over dieren die zich verstoppen. Zoals ijsberen, zebra's, tijgers en ratelslangen. Zij hebben speciale eigenschappen zodat ze in hun omgeving kunnen overleven.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv