Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Praat erover!

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij
Leeftijdsindicatie: van 4 t/m 7 jaar.
Praat erover! is een serie over gevoelige onderwerpen. Hoe is het om te leven met gescheiden ouders, een stiefouder of met twee vaders? Kinderen vertellen er zelf over aan de hand van foto’s in hun plakboek. Ze vertellen over de leuke dingen die ze samen doen. Maar ook onderwerpen zoals gepest worden op school, het wennen aan een stiefouder of het missen van papa en mama komen aan bod.
titelprijsbestel
CNSPRA0A0 - Praat erover! 3d. Serie
7436956519588
€ 40.50
CNBPRA001 - Ik woon in twee huizen
9789463414753

In Ik woon in twee huizen vertelt Saar over hoe het is al je ouders gescheiden zijn. In het begin was Saar erg verdrietig, maar gelukkig gaan haar ouders goed met elkaar om. En twee huizen en twee vakanties: dat is juist erg leuk. Ik woon in twee huizen is een fijn boek voor wie zelf gescheiden ouders heeft. Of als je wilt weten hoe het is om in twee huizen te wonen.

€ 15.00
CNBPRA002 - Stiefouders
9789463414760

In Stiefouders vertelt Ella hoe haar leven veranderde toen Koen en zijn zoon Rik bij haar moeder en haar kwamen wonen. In het begin moest Ella erg wennen, maar nu zou ze Koen en Rik niet meer willen missen. Stiefouders is een fijn boek voor wie zelf een stiefouder heeft. Of als je meer wilt weten over hoe het leven is in zo’n gezin.

€ 15.00
CNBPRA003 - Ik heb twee vaders
9789463414777

In Ik heb twee vaders vertelt Sofie over haar leven met haar vaders Tom en Jens, en haar baby-broertje Sam. Een gezin met twee vaders komt minder vaak voor, maar het is er net zo gewoon als in andere gezinnen en iedereen houdt evenveel van elkaar! Sofie geeft tips voor kinderen die ook twee vaders of twee moeders hebben.

€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv