Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Red de wereld

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal, Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 8 t/m 12 jaar.
In deze serie komt het milieu aan bod in verschillende aspecten.
Elk deel bestaat uit verschillende onderdelen:
* Een uitgebreide inhoudsopgave en achterin Weten of Vergeten? waarin de lezer aan de hand van vragen kan zien wat hij of zij heeft opgestoken.
* Een heldere tekst die de leesvaardigheid bevordert
* Duidelijke en overzichtelijke tekeningen en illustraties
titelprijsbestel
RDW200 - Red de wereld (serie 4d.)
€ 46.80
RDW206 - Nieuwe energiebronnen
9789054954170
In Nieuwe energiebronnen maakt de lezer kennis met verschillende soorten energiewinning. Het boek gaat in op de problemen die zich voordoen bij de in gebruik zijnde manieren van energiewinning en besteedt ruim aandacht aan nieuwe technologische ontwikkelingen en aan de gestaag toenemende vraag naar elektriciteit. Bovendien kun je er in vinden hoe je zuiniger om kunt gaan met energie.
€ 13.00
RDW201 - Oceanen
9789054954132
De schrijver van Oceanen wil jonge lezers bekend maken met de problemen waar een van de belangrijkste natuurgebieden op aarde mee te kampen heeft. Het boek laat in vijf hoofdstukken zien waarom oceanen en de dieren en planten die in zee leven zo belangrijk zijn, en waardoor ze bedreigd worden. Uitgelegd wordt wat er zoal gedaan wordt en wat we nog meer kunnen doen tegen de dreigende aantasting van het leven in zee.
€ 13.00
RDW202 - Regenwouden
9789054954149
De schrijver van Regenwouden introduceert jonge lezers in de problematiek rond de verdwijning van steeds meer regenwoud. Het boek legt in vijf verschillende hoofdstukken uit hoe het regenwoud in elkaar zit, vertelt over bedreigde dieren en planten die er leven en over de mensen die er wonen en in hun bestaan bedreigd worden. Het boek komt met mogelijke oplossingen en vertelt wat er al gedaan wordt voor het behoud van het regenwoud.
€ 13.00
RDW205 - Genetisch gemanipuleerd voedsel
9789054954156
In Genetisch gemanipuleerd voedsel wordt de jonge lezers verteld over de wetenschappelijke ontwikkelingen van en vragen bij de productie van genetisch gemanipuleerd voedsel. In de vijf hoofdstukken wordt uitgelegd wat genen zijn, hoe ze kunnen worden gemanipuleerd, en wat het verbouwen van genetisch gemanipuleerd voedsel voor gevolgen heeft voor het milieu en voor onze gezondheid.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv