Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schatgravers

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
Ontdek antwoorden op vele vragen over schatten van de aarde.  Je komt bijvoorbeeld alles te weten over hoe mineralen ontstaan, welke soorten gesteenten er zijn, wat fossielen zijn  en waaruit aarde bestaat. Bij 'Keiharde feiten!' lees je leuke weetjes. 
Deze serie bestaat uit vier delen:
Aarde
Edelstenen en mineralen
Fossielen
Gesteenten


titelprijsbestel
SGR300 - Schatgravers (serie 4d.)
4-delige serie, bestaande uit:
- Edelstenen en mineralen
- Gesteenten
- Aarde
- Fossielen
€ 50.40
SGR301 - Edelstenen en mineralen
9789463410106
Wat zijn mineralen?
Hoe groeien kristallen?
Wat is het belangrijkste mineraal in je tanden en botten?

Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen in dit boeiende boek over edelstenen en mineralen. Je komt alles te weten over hoe mineralen ontstaan, hoe mineralen eruitzien en waaruit ze bestaan. Bij 'Keiharde feiten!' lees je leuke weetjes. Duik in de wereld van mineralen en ontdek bijzondere mineralen, van kristallen van robijnen tot stalagmieten en stalactieten in grotten.
€ 14.00
SGR302 - Gesteenten
9789463410113
Welke soorten gesteente bestaan er?
Hoe verandert gesteente?
Kunnen we onze huizen opwarmen met gesteente?

Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen in dit boeiende boek over gesteenten. Je komt alles te weten over de verschillende soorten gesteente, hoe gesteenten ontstaan en waaruit ze bestaan. Bij 'Keiharde feiten!' lees je leuke weetjes. Duik in de wereld van gesteenten en ontdek bijzondere gesteenten, van de Grand Canyon tot hete lava en de grootste grot ter wereld.
€ 14.00
SGR303 - Aarde
9789463410120
Waaruit bestaat aarde?
Hoe houden regenwormen de aarde gezond?
Wat kan aarde ons leren over het verleden?

Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen in dit boeiende boek over aarde. Je komt alles te weten over wat aarde precies is, hoe aarde ontstaat en waarvoor je aarde kunt gebruiken. Bij 'Keiharde feiten!' lees je leuke weetjes. Duik in de wereld van aarde en ontdek bijzondere toepassingen van aarde, van het bouwen van huizen tot het telen van gewassen.
€ 14.00
SGR304 - Fossielen
9789463410137
Wat zijn fossielen?
Kun je fossielen in zee vinden?
Wat leren fossielen ons over dinosaurussen?

Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen in dit boeiende boek over fossielen. Je komt alles te weten over hoe fossielen ontstaan, hoe fossielen veranderen en waaruit ze bestaan. Bij 'Keiharde feiten!' lees je leuke weetjes. Duik in de wereld van fossielen en ontdek bijzondere fossielen, van de prehistorische wolharige mammoet tot indrukwekkende dinosaurussen en versteende bossen.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv