Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schitterend heelal

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

Ruimteschepen, sterrenstelsels, sterren en planeten. Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen in de boeken uit de serie Schitterend heelal. De boeken staan vol bijzondere verhalen, prachtige afbeeldingen, feitjes en doe-opdrachten gerelateerd aan het heelal. Er zijn opdrachten te vinden voor het maken van een eigen raket, een melkweg en zelfs een vulkaan. Dit maakt de onderwerpen aantrekkelijker, maar ook beter te begrijpen.

Recensies
Ruimteschepen en de reis door het heelal (door NBD Biblion)
Sterrenstelsels en het op hol geslagen heelal (door NBD Biblion)
Sterren en het stof waaruit wij bestaan (door NBD Biblion)
Naar de planeten en verder (door NBD Biblion)

titelprijsbestel
SHL400 - Schitterend heelal (serie 3d.)
€ 37.80
SHL402 - Sterrenstelsels en het op hol geslagen heelal
9789461750464

Het heelal is groot, groter dan je je voor kunt stellen ...
Maak een verre reis om alles te weten komen over sterrenstelsels. Ontdek hoe ze zijn ontstaan, hoe snel ze bewegen en wat er gebeurt als ze botsen. Onderweg maak je je eigen ballonheelal en laat je sterrenstelsels in een bekertje draaien.

€ 13.00
SHL403 - Sterren en het stof waaruit wij bestaan
9789461750471
Die fonkelende sterren aan de nachthemel herbergen enkele geheimen...
Wat is een rode dwerg? Hoeveel weegt een ster? Bestaan we echt uit sterrenstof? Ga op reis naar de donkere dieptes van het heelal waar sterren hun eigen leven leiden. Ontdek hoe sterren worden geboren, hoe ze licht geven en wat er gebeurt als ze sterven. Onderweg kijk je hoe een supernova-explosie gaat en maak je je eigen sterrenbeeld.
€ 13.00
SHL404 - Naar de planeten en verder
9789461750488
De aarde is een geweldige plek, maar dat is nog maar het begin ...
Maak een reis door ons zonnestelsel en onderzoek de mooie, gevaarlijke en verbluffende werelden van planeten. Onderweg laat je je eigen vulkaan uitbarsten en maak je een model van Saturnus.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv