Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Slim overleven

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
In deze serie lezen kinderen hoe slim dieren toegerust zijn om te overleven, elk op hun eigen manier. Sommige zijn gecamoufleerd, andere gebruiken gereedschap of hebben een uitvinding gedaan!

Ook wie al veel denkt te weten over dieren, wordt in deze inspirerende serie verrast. Misschien komen er wel spreekbeurten of werkstukken van!
titelprijsbestel
SOV300 - Slim overleven (serie 5 delen)
Serie: 5 delen. Bevat alle titels uit de serie Slim overleven: Zintuigen in het dierenrijk, Communicatie in het dierenrijk, Ingenieurs van het dierenrijk, Camouflage in het dierenrijk en Werktuigen in het dierenrijk.
€ 63.00
SOV301 - Zintuigen in het dierenrijk
9789461755292
Mensen kunnen zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Veel dieren kunnen dat ook, maar veel beter! Ze gebruiken hun zintuigen om gevaar te vermijden, prooien op te sporen of om een partner te vinden. In dit bijzondere boek maak je kennis met dieren die speciale zintuigen hebben of hun zintuigen op een heel speciale manier gebruiken. Proeven met je voeten? Horen met je haren? Je leest het allemaal!
€ 14.00
SOV302 - Communicatie in het dierenrijk
9789461755308
Dieren geven boodschappen aan elkaar door met geluiden, signalen en zelfs chemische stofjes. Dat noem je communicatie. Een felle kleur kan betekenen: ik ben giftig, eet mij niet! Een bultrug-mannetje kan mooi zingen om een vrouwtje te verleiden. In dit bijzondere boek maak je kennis met speciale communicatie in het dierenrijk.
€ 14.00
SOV303 - Ingenieurs van het dierenrijk
9789461755315
Sommige dieren maken de gekste bouwsels om in te slapen, hun jongen groot te brengen of prooien te vangen. In dit bijzondere boek maak je kennis met enkele ‘ingenieurs’ van het dierenrijk en hun originele bouwwerken.
€ 14.00
SOV304 - Camouflage in het dierenrijk
9789461755322
Veel dieren kunnen veranderen van vorm of kleur. Bij sommige dieren gebeurt het als ze ouder worden: een rups wordt een vlinder. Andere dieren veranderen van kleur of vorm om niet op te vallen in hun omgeving. Dat heet camoufl age. Zo zijn ze veilig voor roofdieren! In dit bijzondere boek maak je kennis met slimme veranderingen bij dieren.
€ 14.00
SOV305 - Werktuigen in het dierenrijk
9789461755339
Veel dieren gebruiken werktuigen. Sommige dieren gebruiken takken en stenen die ze op de grond vinden als hulpmiddel. Andere dieren maken zelf werktuigen. In dit bijzondere boek maak je kennis met werktuigen in het dierenrijk, waar je niet zo gauw aan zou denken.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv