Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Stoere Strijders (ML)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

De serie Stoere strijders brengt gevaarlijke strijders uit de geschiedenis tot leven!

In deze boeken lezen kinderen wanneer, hoe en waarom deze mannen vochten, maar ook hoe het komt dat ze nu niet meer bestaan.

Met spannende, realistische actiefoto's en extra aandacht voor woordenschat: moeilijke woorden zijn vetgedrukt en worden in een woordenlijst achter in het boek uitgelegd.


Deze serie heeft het keurmerk Makkelijk Lezen (ML).

In september 2018 verschijnen nog 3 delen: Samoeraï, Spartanen en Vikingen

titelprijsbestel
CNSSTR0A1 - Stoere Strijders (ML) - deelserie 1 (3 delen)
Deelserie Stoere Strijders. Bevat de delen:
- Ninja's
- Ridders
- Gladiatoren
€ 40.50
CNBSTR003 - Gladiatoren
9789463411363
In dit boek lees je over gladiatoren. Ontdek alles over hun gevechten in de arena, welke wapens ze gebruikten en welke kleding ze droegen. Met spannende actiefoto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CNBSTR001 - Ninja's
9789463411349
In dit boek lees je over ninja’s in Japan. Ontdek alles over hun geheimzinnige tactieken, welke wapens ze gebruikten en welke kleding ze droegen. Met spannende actiefoto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CNBSTR002 - Ridders
9789463411356
In dit boek lees je over ridders uit de middeleeuwen. Ontdek alles over hun manier van vechten, welke wapens ze gebruikten en hoe ze zichzelf beschermden. Met spannende actiefoto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv