Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Verdwenen en teruggevonden

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

Reis terug in de tijd...
Lees over beroemde verdwenen schatten over de hele wereld. Van het leger van de Chinese keizer dat uit 8000 aardewerksoldaten bestaat, de grafschepen van de Angelsaksen in Engeland tot het zinken van het beroemdste schip in de moderne tijd: de Titanic. De serie combineert de boeiende historische gebeurtenissen met archeologische ontdekkingen. En brengt zo het verleden weer tot leven.

Recensies
De graftombe van Toetanchamon en andere geheime graven (door NBD Biblion)
Het terracottaleger en andere schatten (door NBD Biblion)
De Titanic en andere gezonken schepen (door NBD Biblion)
Pompeï en andere verborgen steden (door NBD Biblion)

titelprijsbestel
VET402 - Het terracottaleger en andere schatten
9789461750426
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv