Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Weer en klimaat

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 12 t/m 16 jaar.

Wat veroorzaakt ons weer? In deze reeks wordt uitgelegd waarom het weer op de wereld voortdurend verandert, waarom verschillende landen verschillende weerpatronen hebben, hoe meteorologen het weer voorspellen en het effect dat het weer heeft op ons leven.

titelprijsbestel
WEK600 - Weer en klimaat (serie 3d.)
€ 40.50
WEK601 - Klimaatverandering
9789055661770
Klimaatveranderingen gaat over vraagstukken die op dit moment spelen, zoals de opwarming van de aarde en de manier waarop het klimaat verandert. Behandeld wordt welke invloed wij met onze manier van leven uitoefenen op het weer en het klimaat en welke gevolgen dat heeft voor het milieu. In het boek staat ook wat je allemaal zelf kunt doen voor een schoner milieu.
€ 15.00
WEK602 - De atmosfeer & het weer
9789055661787
In De atmosfeer en het weer kun je lezen waarom mensen het weer zo belangrijk vinden. Er staat wat de zon met het weer te maken heeft, hoe de wind ontstaat, wat de waterkringloop is, hoe wolken ontstaan, waarom het regent en hoe menselijk handelen van invloed kan zijn op het weer.
€ 15.00
WEK603 - Weerpatronen
9789055661794
Weerpatronen gaat over de verschillende soorten klimaat op aarde. Wat voor klimaat is er in woestijnen, in de poolstreken, in de tropen etcetera? Je kunt erin vinden wat de invloed van het weer is op planten en dieren, op de landbouw en op het leven van mensen.
€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv