Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wetenswaardigheden

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

In elk deel van deze serie staan proefjes die je zelf uit kunt voeren, en in aparte stukjes tekst wordt uitgelegd waarom dingen werken zoals ze werken. De proefjes zijn grappig en leerzaam. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, en met de foto's en tekeningen die erbij staan kunnen ze bijna niet mislukken.

titelprijsbestel
WW203 - Eenheden & Maten
9789054955528
Elke keer als we ergens lopen, iets wegen of op een klok kijken, gebruiken we maateenheden. In dit boek lees je wat voor maateenheden we gebruiken, en hoe ze kunnen worden opgemeten.
EENHEDEN & MATEN laat de lezer kennis maken met de wereld van tijd, het meten van cirkels en met weegtoestellen.
Er staan proefjes in die je zelf kunt uitvoeren en in aparte stukjes tekst wordt uitgelegd waarom dingen werken zoals ze werken. De proefjes zijn grappig en leerzaam. Er wordt stap voor stap beschreven wat je moet doen en met de foto's en tekeningen die erbij staan kunnen ze bijna niet mislukken.
€ 13.00
WW205 - Licht & Zicht
9789054955542
De wereld is een en al licht en kleur. Zeker als de zon schijnt, maar soms ook als het regent n de zon schijnt: niets zo mooi als een grote regenboog. In dit boek lees je hoe we dingen kunnen zien, en hoe we de verschillende kleuren kunnen zien.
In LICHT & ZICHT maken we kennis met de wereld van telescopen, microscopen, camera's en filmbeelden.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv