Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wie wint? (MED)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

Een leeuw en een tijger lijken wel een beetje op elkaar. Maar ze zullen elkaar in het wild niet tegenkomen. Ook de krachtpatsers van de savanne - de olifant en de neushoorn - laten elkaar meestal met rust. Dat geldt ook voor de haai en de orka of voor de schorpioen en de vogelspin. Maar stél nou dat ze met elkaar zouden vechten. Wie zou er dan winnen, denk je?

Om die vraag te kunnen beantwoorden, worden in deze serie worden steeds twee gevaarlijke dieren met elkaar vergeleken. Met mooie foto’s en duidelijke teksten wordt onder meer uitgelegd hoe deze dieren vechten, wat hun wapens zijn, welke super-zintuigen ze hebben en hoe snel ze zijn. Wie verdient de meeste punten?

Deze serie maakt deel uit van de reeks Mijn Eerste Docu-boek en biedt meer dan 250 boeken voor informatief lezen. De series zijn voor startende lezers de beste basis voor het maken van leeskilometers, woordenschatontwikkeling, informatieverwerking en voor het houden van de eerste boekpresentaties bij de verschillende onderwerpen van Wereld Oriëntatie.

 

De boeken zijn populair door hun heldere kijk op de onderwerpen en het toegankelijke taalgebruik. De boeken zijn geschikt om zélf te lezen in groep 4 en 5, en voor betere lezers in groep 3. 

Kenmerken Mijn Eerste Docu-boek:

  • Meer dan 250 boeken over uiteenlopende onderwerpen
  • Voor lezers in groep 4 en 5 (in Vlaanderen: 2e en 3e leerjaar)
  • Uitermate geschikt voor zwakkere lezers

Minder bekende woorden zijn vetgedrukt en worden achterin het boek uitgelegd.

titelprijsbestel
CNSWIE0A0 - Wie wint? (serie 4 delen)
Deze serie bevat 4 delen: De olifant tegen de neushoorn, de Leeuw tegen de rijger, de Schorpioen tegen de vogelspin en De witte haai tegen de orka.
€ 43.20
CNBWIE001 - De olifant tegen de neushoorn
9789463413886
Als een olifant en een neushoorn met elkaar zouden vechten, wie denk je dan dat er zou winnen? Sla snel dit boek open en ontdek het!
€ 12.00
CNBWIE002 - De leeuw tegen de tijger
9789463413893
Als een leeuw en een tijger met elkaar zouden vechten, wie denk je dan dat er zou winnen? Sla snel dit boek open en ontdek het!
€ 12.00
CNBWIE003 - De schorpioen tegen de vogelspin
9789463413909
Als een schorpioen en een vogelspin met elkaar zouden vechten, wie denk je dan dat er zou winnen? Sla snel dit boek open en ontdek het!
€ 12.00
CNBWIE004 - De witte haai tegen de orka
9789463413916
Als een witte haai en een orka met elkaar zouden vechten, wie denk je dan dat er zou winnen? Sla snel dit boek open en ontdek het!
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv