Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wiskunde Wereld

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 12 jaar.

In Wiskunde Wereld kom je van alles te weten over wiskunde in het menselijk lichaam, de natuur en de bouw. De boeken staan vol verbazingwekkende wiskundige feiten, en je kunt zelf aan de slag met leuke opdrachten!

Recensies
Wiskunde in de bouw (door NBD Biblion)
Wiskunde in het menselijk lichaam (door NBD Biblion)
Wiskunde in de natuur (door NBD Biblion)

Wiskunde Wereld


Audio voor het dyslexieprogramma Kurzweil
Lexima heeft in samenwerking met Corona bij deze informatieve boekenseries zgn. KES-bestanden ontwikkeld. Na aanschaf van deze bestanden kunnen dyslectische en andere zwakke lezers de boeken via de computer ook beluisteren tijdens het lezen. Dit gebeurt in het programma Kurzweil
  • Bij Lexima zijn verkrijgbaar: licenties voor het programma Kurzweil en KES-bestanden per Corona-leesserie.
  • Bij Ars Scribendi Uitgeverij zijn verkrijgbaar: KES-bestanden per Corona-leesserie en de complete boekenseries inclusief KES-bestanden.
    De KES-bestanden zijn niet per boek, maar alleen per serie verkrijgbaar.
    Het kan voorkomen dat een bepaald deel van een Corona-serie uitverkocht raakt. Dat boek is dan uiteraard niet meer bestelbaar, maar het KES-bestand van dit boek blijft wel deel uitmaken van de KES-bestanden bij de betreffende serie.
titelprijsbestel
WIW400 - Wiskunde Wereld (serie 3d.)
€ 35.10
WIW401 - Wiskunde in de bouw
9789461750068
Wist je dat voor het ontwerpen van de meest indrukwekkende bouwwerken van de wereld wiskunde nodig is? Zo hebben wiskundige ideeën geholpen bij het maken van het Empire State Building en de Golden Gate Bridge.

Lees hoe mensen al sinds de oudheid wiskunde gebruiken om te bouwen en hoe moderne bouwers er nog steeds gebruik van maken. En ga daarna zelf aan de slag met leuke opdrachten.
€ 13.00
WIW402 - Wiskunde in het menselijk lichaam
9789461750075
Het menselijk lichaam zit vol met verbazingwekkende wiskundige feiten. Wist je dat een nies met 160 kilometer per uur uit je neus komt? En weet je hoe groot de kans is dat je dezelfde haarkleur hebt als je vader?

In Wiskunde in het menselijk lichaam kom je alles te weten over de wiskunde in je lichaam en kun je zelf aan de slag met leuke opdrachten!
€ 13.00
WIW403 - Wiskunde in de natuur
9789461750082
Wist je dat de natuur boordevol wiskunde zit? Een van de boeiendste wiskundige theorieën over de natuur is de rij van Fibonacci. Fibonacci was een man die een verbazingwekkend patroon ontdekte dat vaak in de natuur wordt gevolgd.

Lees over deze fascinerende theorie en ontdek daarna met behulp van de opdrachten uit het boek waar je hem in de natuur kunt tegenkomen!
€ 13.00
WIW400K - Wiskunde Wereld (serie 3d. + 3x KES)
€ 49.00
WIW400KS - Wiskunde Wereld (3x KES)
€ 30.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv