Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wow!

Deze serie behoort tot het interessegebied: Diversen, Natuur & milieu, Mens & maatschappij, Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
De serie Wow! zit bomvol verbazingwekkende feiten over dieren, piraten en het lichaam!
titelprijsbestel
BWOW101 - Verrassende feiten over dieren
9789462020771

WOW! Dieren bevat fantastische feiten over tal van populaire dieren. Waarom hebben geiten rechthoekige pupillen? Hoe kan het dat gorilla’s soms, net als mensen, verkouden zijn? En wist je dat sommige kevers tot wel 850 keer hun eigen gewicht kunnen dragen? Dit boek blijft lezers verrassen, zeker ook door de originele opzet en kleurrijke illustraties.

Ontdek welk dier als mannetje wordt geboren en later kan veranderen in een vrouwtje.
Maak kennis met een dier dat wel een skelet heeft, maar geen botten.
- Ontdek een harig dier dat vingerafdrukken heeft zoals die van ons.

€ 14.00
BWOW102 - Verrassende feiten over je lichaam
9789462020894
Wow! Je lichaam, een vrolijk boek bomvol verbazingwekkende feiten over het menselijk lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat je wel twintig spieren gebruikt als je lacht? En dat onze neus meer dan tienduizend verschillende geuren kan herkennen? Laat je verrassen door de bijzondere en kleurrijke opzet van Wow! Je lichaam.
€ 14.00
BWOW103 - Verassende feiten over piraten
9789462021020
Wist je bijvoorbeeld dat de jongste piraat ooit John King was? Hij was 11 jaar oud en zijn schip verging in een storm in 1717. En wist je dat Zheng Yi Sao een van de meest beruchte vrouwelijke piraten was? Deze 'verschrikking van Zuid-China' heerste over een gigantische vloot met 80.000 piraten! Laat je verrassen door de originele en kleurijke opzet van WOW! Piraten! 
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv