Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Zo werkt je lijf!

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij
Leeftijdsindicatie: van 6 t/m 9 jaar.
Hoe leg je kinderen in de middenbouw op een aantrekkelijke manier uit hoe je verkouden kunt worden of hoe je zintuigen werken? Met Zo werkt je lijf! Met deze speelse, informatieve prentenboeken leg je jonge kinderen grondig uit hoe het menselijk lichaam werkt. Lees de boeken klassikaal voor en laat kinderen daarna in groepjes of zelfstandig het verhaal navertellen aan de hand van de illustraties. Speciale pagina’s zorgen voor extra ontdekkingen!
titelprijsbestel
CNSLYF0A0 - Zo werkt je lijf (2d.)
7436956473477
€ 28.80
CNBLYF001 - Hatsjoe! Zo word je verkouden
9789463414104
Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes-Beer zoek ik uit hoe je verkouden wordt. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen!
€ 16.00
CNBLYF002 - Kijk uit! De zin van je zintuigen
9789463414111
Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes-Beer zoek ik uit hoe je zintuigen werken. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen!
€ 16.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv