Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Zo werkt mijn lichaam

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

In de serie Zo werkt mijn lichaam leren kinderen alles over hun lichaam en hoe hun lichaam werkt. In ieder boek wordt een ander deel van het lichaam belicht, zoals: de hersenen, het hart, het skelet en het spijsverteringsstelsel. De boeken staan vol illustraties met bijbehorende uitleg over de functies en eigenschappen van elk lichaamsdeel. Ideaal voor nieuwsgierige kinderen die zich wel eens afvragen wat er in hun lichaam gebeurt.

Recensies
De hersenen (door NBD Biblion)
Het spijsverteringsstelsel (door NBD Biblion)
Het skelet (door NBD Biblion)
Het hart (door NBD Biblion)

titelprijsbestel
ZML300 - Zo werkt mijn lichaam (serie 2d.)
€ 23.40
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv