Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

BBF - Best Books Forever


Boeken die je zelf las, die je vader en moeder, je opa en
oma al lazen, boeken die je alle kinderen wilt laten lezen.
Boeken die mooi blijven en die ze gelezen móéten hebben.
Dat zijn Best Books Forever.

Maretak brengt zes klassiekers uit de wereldliteratuur uit in
verkorte versie op leesniveaus M5 tot en met M6. Kinderen
in groep 5 en 6 zullen genieten van de bekende verhalen
en later makkelijker het origineel erbij pakken. Om zeker
de verhalen bij zich te blijven dragen en op hun beurt door
te geven.

Best Books Forever blijven boeien!


BBF - Best Books Forever

https://youtu.be/BQdRI28cdko
titelprijsbestel
MBBF100 - Best Books Forever, serie 6-dlg
9789461756695
Serie van 6 klassiekers uit de wereldliteratuur.
€ 60.00
MNPBBF0A0 - BBF Feestaanbieding! 3=2
We bestaan 30 jaar! Daarom:
twee sterke klassiekers en 1 klassieker cadeau!

- Robin Hood
- De drie musketiers
én
- Hans Brinker of de zilveren schaatsen, cadeau!

Kijk in het boek!

€ 23.90
MBBF101 - Reis om de wereld in 80 dagen
9789463410007
Niveau: Avi-M6
De eigengereide Fogg wedt dat hij in 80 dagen de hele wereld kan rondreizen. Waanzin! vinden zijn vrienden en andere Londenaren. Met zijn butler Passepartout gaat Phileas Fogg op reis. Een reis vol avonturen! Zal Fogg zijn weddenschap winnen?

Klassieker uit de weredliteratuur van Jules Verne, Reis om de wereld in 80 dagen, gecomprimeerd en geschikt gemaakt voor kinderen van nu. Met aansprekende, eigentijdse kleurenillustraties.

AVI M6
Leeftijd: vanaf 9 jaar

Bekijk de boektrailer!
€ 11.95
MBBF102 - Robin Hood
9789463410014
Niveau: Avi-E5
Robin Hood is de beste schutter van het bos van Sherwood. Natuurlijk komt hij zijn vrienden te hulp als de gemene graaf van Nottingham weer eens dwarsligt. Maar wie is Robin Hood eigenlijk? Wat is het geheim van zijn afkomst? En wie is dat mooie meisje op wie hij zijn pijlen richt?

Klassieker van Alexandre Dumas.
AVI M5
Leeftijd: vanaf 8 jaar
€ 11.95
MBBF103 - Hans Brinker, of de zilveren schaatsen
9789463410021
Niveau: Avi-E5
Nederland in de 19e eeuw, dichtgevroren vaarten, een schaatstocht en een wedstrijd. Hans en Geertje hebben het thuis niet breed, vooral sinds hun vader ziek ik. Als er een schaatswedstrijd gehouden wordt lijkt het erop dat zij niet mee kunnen doen, ze hebben immers geen goede schaatsen.

Een schilderachtig verhaal op de dichtgevroren vaarten in Noord-Holland. In het nawoord aandacht voor de legende over de jongen die met zijn vinger een gat in de dijk dichthield

Klassieker van Mary Mapes Dodge.
AVI E5
Leeftijd: vanaf 9 jaar
€ 11.95
MBBF104 - Schateiland
9789463410038
Niveau: Avi-M5
Jim krijgt een oude schatkaart in handen. Met de bevriende dokter en jonker John scheept hij in om de schat te zoeken. Wat zij niet weten is dat hun halve bemanning bestaat uit piraten, die het ook op de schat gemunt hebben. Wie zal er met de buit naar huis gaan?

Klassieker die je gelezen moet hebben van Robert Louis Stevenson, aangepast voor jonge lezers, vol grappige, aansprekende illustraties.
AVI M5
Leeftijd: vanaf 8 jaar

€ 11.95
MBBF105 - Oliver Twist
9789463410045
Niveau: Avi-M5
Oliver is wees. Als hij naar Londen vertrekt om een beter leven te zoeken, valt hij in de handen van de boosaardige Fagin. Die wil een dief maken van de jonge Oliver. Als Oliver probeert zich te ontworstelen aan de greep van de Londense criminelen, ontdekt hij een opzienbarende waarheid over zijn afkomst.

Het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens, geschikt gemaakt voor jonge lezers, helemaal in kleur geïllustreerd.
AVI M5
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Bekijk de boektrailer!
€ 11.95
MBBF106 - De drie musketiers
9789463410052
Niveau: Avi-M6
D'Artagnan heeft een droom: musketier worden en zich voegen bij de dappere Porthos, Athos en Aramis. Hij gaat op pad om zijn droom waar te maken. Maar een musketier van de Franse koning word je niet zomaar. D'Artagnan komt voor hete vuren te staan, als hij wil bewijzen dat hij het waardig is om de koning te beschermen.

Wie kent het verhaal niet van De drie musketiers? De klassieker van Alexandre Dumas in mooie kleurenversie met grappige illustraties.
AVI M6
Leeftijd: vanaf 9 jaar

Bekijk de boektrailer!

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv