Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Boekenpakket Voorleesdagen

4 heerlijke boeken om voor te lezen*.
Voorlezen is fijn, voor álle kinderen, niet alleen voor kleuters. Daarom een pakket met voorleesboeken voor de hele school.


* Deze aanbieding is voorbehouden aan scholen en geldig tot 3 februari 2018.
titelprijsbestel
MNPNVD0A0 - Boekpakket Nationale Voorleesdagen 2018
Inhoud van het pakket:
- Prentenboek - Wat een winterslaap!
- (Voor)leesboek groep 4-5 - Het geheim van de dieren
- (Voor)leesboek groep 6 en hoger - De drie musketiers
- Gedichtenbundel, alle groepen - Een taart in lichterlaaie
€ 48.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv