Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Boemerang! (ML) - De groep van Joep

Twee nieuwe boeken over De groep van Joep!

- Brand in de bieb
- De man zonder gezicht

leeftijd 9+ - AVI E4 - hardcover - 56 pagina's - geheel in kleur

Auteur: Tanneke Wigersma
Illustrator: Marijke Klompmaker

De groep van Joep verschijnt in de serie Boemerang! Boemerang!-boeken voor Makkelijk Lezen passen bij de leeftijd, maar zijn eenvoudiger qua leestechniek.
De boeken zijn gezet in de dyslexieletter Heinemann Special, daardoor zullen ook lezers met dyslexie hier hun voordeel mee kunnen doen.
titelprijsbestel
MNBBOE111 - De man zonder gezicht
9789043704748
Niveau: Avi-E4
Wat doe je als er gepest wordt in de klas? Mo en Lena hebben een spannend plan. Daarmee willen ze Tim laten stoppen met pesten.
En ze willen de nieuwe jongen met dat ratje helpen. Maar het gaat anders dan ze gedacht hadden ...


Trefwoorden: pesten | vrienden

Voor kinderen die moeite hebben met lezen vanaf 9 jaar.
€ 10.95
MNBBOE112 - Brand in de bieb
9789043704755
Niveau: Avi-E4
Mo en Joep gaan logeren bij Lena op de boerderij. Maar 's nachts steekt een man Omi's schuur in de fik. En dat is niet het enige gebouw dat in brand vliegt ...
De drie vrienden besluiten de dader te betrappen. Maar is dat wel zo'n goed idee? Is dat niet het werk van de politie?


Trefwoorden: vrienden | brandstichter | avontuur

Voor kinderen die moeite hebben met lezen, vanaf 9 jaar.
€ 10.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv