Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Giraf 2

Giraf is een serie leesboeken speciaal voor groep 4. Het zijn aantrekkelijke, op de doelgroep afgestemde verhalen met fraaie kleurenillustraties en onderwerpen die kinderen van deze leeftijd aanspreken.
titelprijsbestel
MGIR200A - Giraf 2 (serie 3d.)
Deze set bevat de 5 boeken uit Giraf serie 2 (Niet voor één gat te vangen; Broers; Het vogelmeisje).
€ 27.00
MGIR201 - Oma Toos in opstand
9789043701853
Niveau: Avi-M4
Auteur: Reina ten Bruggenkate - Illustraties: Ivan & Ilia

De bomen in het park moeten weg. Er komen winkels. Daar balen Marc en Fleur van. Arme bomen. Wie redt ze? Marc en zijn zusje hollen naar oma Toos. Kan zij iets doen? Oma Toos wel! Ze bedenkt slim maar gevaarlijk plan. Echt iets voor die malle oma Toos. Maar gaat ze niet een beetje heel erg ver?

Er zijn nog twee boeken over oma Toos: Oma Toos in Spanje en Oma Toos schopt een rel.

€ 10.95
MGIR202 - Broers
9789043701822
Niveau: Avi-M4
Auteur: Gil vander Heyden - Illustraties: Monique Beijer

Jasper heeft een nieuwe buurjongen: Frank. Hij wil graag vrienden met hem zijn. Maar dat valt niet mee. Frank kan alles beter dan hij. En hij is groter en sterker en voor niets bang. Dat denkt Jasper tenminste. Maar is dat wel zo? Waarom wil Frank dan ’s nachts het licht aan? En waarom is hij op een nacht ineens verdwenen?

€ 10.95
MGIR204 - Niet voor een gat te vangen
9789043701808
Niveau: Avi-E4
Auteur: Anneke Scholtens - Illustraties: Pauline Oud

Max’ moeder wordt juf op zijn school. Hoofdmeester Bob wil daar nog even met haar over praten. Bij hem thuis. Omdat er geen oppas is, moet Max zolang op zijn broertje passen. In de keurig nette tuin van meester Bob. Dat is een makkie, denkt Max. Tot hij even niet oplet. Want vanaf dan wordt het een puinhoop …

€ 10.95
MGIR206 - Het vogelmeisje
9789043701846
Niveau: Avi-M4
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Hanneke Kools

Hanan zit vaak te dromen, ze heeft ook veel vragen. Maar niemand geeft antwoord. Daarom vertelt ze alles aan een zwarte vogel in de buurt. Ze weet zeker dat hij haar verstaat. De vogel is haar geheim, niemand mag het weten. Ook haar beste vriendin niet.

Maar dan gebeurt er iets en ontdekt Hanan dat nog iemand de vogel kent ...

€ 10.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv