Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Giraf 4

Giraf is een serie leesboeken speciaal voor groep 4. Het zijn aantrekkelijke, op de doelgroep afgestemde verhalen met fraaie kleurenillustraties en onderwerpen die kinderen van deze leeftijd aanspreken.
titelprijsbestel
MGIR400b - Aanbieding: Giraf 4, 5 delen
Niveau: Avi-M4
Stoppen!, M5
Zomer in Zoutelande, M4
Oma Toos in Spanje, M4
Max & Marit: Bofkont nummer één, E4
Regen waar je niet nat van wordt, E4
€ 45.00
MNSGIR4A2 - Giraf 4, 4 delen
Niveau: Avi-E4
Oma Toos in Spanje, M4
Max & Marit: Bofkont nummer één, E4
Regen waar je niet nat van wordt, E4
Stoppen!, M5
€ 30.00
MGIR400 - Giraf 4 (serie 6d.)
9789043702751
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 6 boeken uit Giraf serie 4 (Regen waar je niet nat van wordt; Stoppen!; Mini-juf Ninie; Zomer in Zoutelande; Max & Marit - Bofkont nummer één; Oma Toos in Spanje).

€ 60.00
MGIR401 - Mini-juf Ninie
9789043702713
Niveau: Avi-M4
Auteur: Anne Takens - Illustraties: Pauline Oud

Kas schrikt. Zijn lieve juf Ninie is vandaag jarig en hij heeft vergeten een pakje mee te nemen! Wat nu? Dan ineens ziet hij iets staan bij een boom. Het is een paars zakje, met toverballen erin. Dat is een leuk pakje! Kas neemt het mee naar school en geeft het aan juf Ninie. Maar dan gebeurt er iets heel raars met haar …

€ 10.95
MGIR402 - Oma Toos in Spanje
9789043702744
Niveau: Avi-M4
Auteur: Reina ten Bruggenkate - Illustraties: Ivan & Ilia

Oma Toos danst van vreugde. Ze mag met Marc en Fleur mee naar Spanje! Ze vindt alleen één ding erg verdrietig: haar katten mogen niet mee. Maar gelukkig zijn er in Spanje katten genoeg. Heel zielige, die erge honger hebben. Oma stopt stiekem eten in haar zakken om ze te voeren. Maar al snel worden ze in het hotel gék van al die katten …

Heb je de andere Oma Toos boeken al gelezen? Ze heten Oma Toos in opstand en Oma Toos schopt een rel.

€ 10.95
MGIR403 - Zomer in Zoutelande
9789043702720
Niveau: Avi-M4
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Peter van Harmelen

Anne en Mees hebben zomervakantie. Zes weken logeren ze in het hoge huis van Annes oma, vlak bij de zee. Samen met tante Lies. Anne en Mees vinden het geweldig, want tante Lies is een heel bijzondere tante. Ze is heel lief en ook een beetje heksig en ze heeft altijd spannende of gekke ideeën.

Het wordt hun mooiste zomer ...

€ 10.95
MGIR404 - Regen waar je niet nat van wordt
9789043702690
Niveau: Avi-E4
Auteur: Gil vander Heyden - Illustraties: Mariëlla van de Beek

Op een dag begint het te regenen. Heel hard. Zo hard dat veel huizen vol water lopen. De boerderij van Christiaan gelukkig niet, want die ligt hoog. Maar Christiaan maakt zich veel zorgen over zijn vriend Stef, een stoere zeeman, die heel afgelegen woont. Samen met zijn nieuwe vriendin Roos en met zijn vader, die brandweerman is, wil hij Stef redden …

€ 10.95
MGIR405 - Stoppen!
9789043702706
Niveau: Avi-M5
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Kees de Boer

Jesse en papa gaan allebei stoppen. Jesse met duimen en papa met roken. Wie na een maand wint, krijg een pot met geld. Lukt het niet, dan wint mama. Helaas valt het stoppen niet mee. Papa wordt hartstikke chagrijnig zonder sigaret. En Jesse probeert van alles, maar niets lijkt te helpen. Tot papa een geweldig idee krijgt. Hij komt thuis met iets heel stoers …

€ 10.95
MGIR406 - Max & Marit: Bofkont nummer een
9789043702737
Niveau: Avi-E4
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Gertie Jaquet

Een vriendin van Max en Marit, Annemarie, is een echte pechvogel. Ze verliest vaak dingen, of ze gaan kapot, of iemand loopt haar zomaar omver. Max begrijpt daar niks van. Hij heeft juist altijd geluk! Omdat Max en Marit het erg zielig vinden dat Annemarie altijd pech heeft, willen ze haar helpen om geluk te krijgen. Maar dat valt niet mee …

Heb je het andere boek over Max & Marit al gelezen? Het heet Een schuur vol poezen.

€ 10.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv